Сестрата на Джена преспала с Джино? (Вижте защо двете не се понасят)

Гласувайте за статията

Джена ненавижда родната си сестра, наумила си, че преспала с бившето й гадже Джино и я изхвърли от живота си

Джена изхвърли родната си сестричка завинаги от живота си. Певицата, за която се знае, че лудо обича и лудо ревнува не ще да чуе за Борислава. Която й е близка по кръв.

Джена и Борислва преди да се скарат

Фолк изпълнителката е в непримирим конфликт с по-малката си сестра. Отношенията им са много особени, разкриват запознати. Борислава нито е била на сватбата й с Малкия Канар. Нито пък е виждала племенника си, предават от hotarena.net.

Преди време двете се скараха жестоко. Джена, която е ревнивка до мозъка на костите си заподозря сестра си, че е спала с тогавашното й гадже Джино.

След известно време двете жени си простиха. Но когато певицата се влюби в Наско Стоев-младши изведнъж реши, че Борислава може да спи и с настоящия й любим.

Говори се, че Джена наляво и надясно разправя, че Борислава й завижда. Дори се мъчела да й прави черни магии и да развали семейното й щастие.

Колежки на фолкаджийката са потресени как двете сестри не могат да се понасят и в продължение на години не си говорят.

Както вече писахме преди чалгаджийка след като се намърда в рода на Канарите отсвири и собствените си родители. И те не бяха на първия рожден ден на родното си внуче. Майката на Джена не може да познае собствената си дъщеря. Която прие родителите на съпруга си за свои. А биологичните си мама, татко и сестра изобщо не почита.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Сестрата на Джена преспала с Джино? (Вижте защо двете не се понасят)”

  1. xd

    апр. 15. 2018

    подмазва се на канаресата, тая мастия долна. у катуница все такива.

    Reply to this comment

Добавете коментар