Сестрата на Валери Божинов отвя Николета с хубост (Вижте как разцъфна)

Гласувайте за статията

Сестрата на Валери Божинов стана топ красавица, Михаела задмина по хубост бившата си снаха Николета

В семейството на Валери Божинов расте голяма хубавица. Сестра му Михаела, която е последна година ученичка в езиковата гимназия във Велико Търново вече дава заявка за успешен модел.

Бъдещата абитуриентка е взела най-хубавите черти от своите родители. Нейният баща е известия треньор на „Ботев” Пловдив Сашо Ангелов, който преди години се ожени за майката на Божинов Пепа Ангелова. Тя е бивша баскетболистка, а Михаела е наследила от спортното си семейство най-доброто и от двамата.

18 годишната девойка е готова да стане фотомодел. Тя има всички необходими данни да печели от ослепителната си хубост. Това се вижда от снимките, които публикува в социалните мрежи. Тя има повече харесвания дори от Николета Лозанова. Почитателите й са на мнение, че я бие по всички параграфи.

До скоро очарователната млада дама спортуваше активно. Нейния баща Сашо Ангелов, който направи от Валери футболист я насочи към хандбала. Именно на този спорт Михаела дължи перфектната си фигура. За съжаления обаче младата болярка трябваше да се откаже от тренировките заради скъсани връзки на кръста, предават от pik.bg.

Сестричката на Валери предизвиква голям интерес сред момчетата в езиковото школо, а и сред мъжете в Старопрестолния град. Не става ясно дали си има сериозно гадже. Бъдещата моделка демонстрира обаче много близки отношения с младата надежда в плуването  Антъни Стефанов. Оказва се, че двамата се познават от детската градина и са били в съученици до 8 клас. Въпреки, че Михаела е сред най-личните моми в старата ни столица все още й е рано да заведе зет в семейството.

Вижте още много снимки на Михаела Ангелова в ншата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар