Селин Дион плаши с визия след смъртта на Рене (Какво се случва с певицата?)

Селин Дион плаши с визия след смъртта на Рене (Какво се случва с певицата?)
4.5 (90%) 2 votes

Селин Дион втрещи с визия, неузнаваема е

Селин Дион преживя изключително тежко смъртта на съпруга си Рене Анжелил, но никой не е очаквал да стигне чак до тук. Изпълнителката шокира с нова визия, която буквално уплаши феновете й.

Преди дни Селин публикува снимка от хотелска стая, докато се гласи пред огледалото. На кадъра певицата изобщо не прилича на популярната поп дива, която всички познаваме.

Селин понастоящем обикаля света със „Celine Dion Live 2018“, като изнесе грандиозен концерт в Токио на 25 юни.

Певицата не пропусна да се похвали след емоционалното преживяване в социалните мрежи, с кадър от стаята си.

Фенове на Дион обаче се втрещиха от вида на певицата. Много от тях се надяват, че тя е добре и кадърът е в резултат на лош ъгъл на снимане. Тъй като звездата изглежда потресаващо

Припомняме ви, че животът на Селин Дион се промени напълно след смъртта на съпруга й Рене, който почина на 14 януари 2016 г.. Тома се случи само два дни преди 74-годишния му рожден ден. Изпълнителката бе съсипана, тъй като дни по-късно загуби и един от братята си, който също почина от рак.

Заради множеството драми в личния живот Селин искаше да се откаже от кариерата си и концертите си, но заради съпруга си се завърна. През февруари 2018 г. тя каза пред медиите, че е направила реплика на ръката на Рене, за да може поне по някакъв начин да запази част от него след смъртта му.
„Често го докосвам преди концертите“, разкри певицата.

„Дори и след смъртта му усещам, че е до мен, все още говоря с него. Всеки ден се опитвам да му покажа, че съм силна“, каза Селин.

Селин Дион втрещи с нова визия сн. Instagram

Селин Дион втрещи с нова визия сн. Instagram

Селин издава, че винаги преди концерт оставя зад сцената табуретка, на която Рене е седял на всеки от концертите й. И допълни, че се старае да осигури на трите им деца, всичко, от което се нуждаят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Селин Дион плаши с визия след смъртта на Рене (Какво се случва с певицата?)”

  1. Красимира

    юни 30. 2018

    Жалко, скъпа! Но не се съсипвай, нужна си на децата Ви! А и той се измъчва от твоето страдание!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар