Светлана Василева разваля сватбата с Гущеров?!(Моделката избяга и от дома му)

Светлана Василева разваля сватбата с Гущеров?!(Моделката избяга и от дома му)
4 (80%) 1 vote

Светлана Василева май ще се  размине с бляскавата сватба, моделката избяга от дома на Гущеров месец преди венчавката

Светлана Василева май ще се окаже булката беглец. Само месец преди бляскавото събитие на живота й да се състои тя напуснала годеника си след пореден скандал. Че нещата между влюбените не вървят по мед и масло разкриват случайни свидетели.

Снимка: instagram

Очевидци засекли Светлана на излизане от ателието на известен дизайнер.  Но за голямо учудване скандалната плейметка била сама и не я чакали двамата гардове. С които се сдоби когато се нанесе в палата на  бившия на Мария.

Охраната й бе зачислена от Християн Гущеров и тя не можеше да направи и една крачка сама. Навлеците я следяха по петите даже когато трябваше  да посещава козметик и други разкрасителни процедури, предават от blife.bg.

И друго нещо направило впечатление на случайните минувачи. Вместо моделката да яхне черния си джип Мерцедес, който годеникът й подари тя се качила в такси. Като преди това водела разговор по телефона. Била ядосана и сърдита и се карала с някого.

Говори се, че Християн Гущеров бил натиснат от баща си да не се жени за Василева. Която милионерът не щял да чуе да му стане снаха и така и не намери време да се запознае с нея. Колкото по наближавала датата за сватбата толкова по изострени ставали отношенията между син и баща.

Наследникът на богаташката фамилия след всеки разговор с татко си ставал все по намръщен,неразговорлив и често изпадал в запой. А Светлето не издържала,  събрала си багажа и ревейки си отишла.  Напуснала го за да му докаже, че не може да живее без нея. Сега очаквала да я потърси, да й бие коляно да се върне. Ама надали!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар