Светлана Василева си купила участието в Биг Брадър Most Wanted (Гущеров плаща за комфорта й в шоуто)

Светлана Василева си купила участието в Биг Брадър Most Wanted (Гущеров плаща за комфорта й в шоуто)
3 (60%) 1 vote

Светлана Василева ще е примадоната на Биг Брадър Most Wanted, Християн Гущеров платил за комфорта й

Светлана Василева влезе в новия сезон на Биг Брадър Most Wanted с привилегии. Любовникът й Гущеров, който е милионер платил цената гаджето му да се чувства повече от комфортно.

Още с влизането си този факт пролича. Коцето и Фънки, които бяха първите съквартиранти в Къщата на Големия брат получиха тайна мисия. Те трябва да разделят нищо не подозиращите участници на два отбора. Едните ще са каубои и ще бъда привилегировани, а останалите ще са индианци. Те ще живеят на двора и няма да имат удобствата, с които ще се ползват каубоите.

Светлето веднага бе определена от Мръсното Коце и Фънки дъ Кид, че мястото й е на двора. Но Биг Брадър им намекна да променят мнението си. Тогава Коцето подшушна на ухото на съквартиранта си с кого дели леглото си плеймейтката. И двамата веднага промениха становището си.

Така, че моделката ще е сред богопомазаните и ще стане каубойка. Ще се кефи на удобствата в Къщата заедно с тях, предават от hotnews.bg.

Стана ясно, че са играли парите на богаташа още преди влизането на новата му любовница при Големия брат. Мис Гущерова, както някои вече я наричат не веднъж заяви, че е готова за семейство и деца от Християн Гущеров. Затова Мръсното Коце и Фънки дъ Кид решиха, че е по добре да послушат Биг Брадър, а и предпочетоха да не си влошават отношенията с поредната милионерска  снаха и нейният любим, въпреки, че са най-големите гавраджии в сегашния формат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар