Светлана Василева изнудвала любовниците си за пари (Вижте мръсните й номера)

Гласувайте за статията

Светлана Василева използва мръсна схема да изнудва мъже, залязлата плейметка заплашва любовниците си компромат

Светлана Василева измислила лесен начин да се докопа до пари. Залязващата плеймейтка се забърквала в любовни афери с женени или обвързани мъже. А после ги изнудвала за пари като ги заплашвала, че ще разкаже всичко на половинките им.

Коронен номер на моделката, която е разследвана за проституция бил  заплахата за самоубийство. По-точно, че ще си пререже вените ако не получи кеша.

Ако данъчните власти проверят сметките на Василева ще се натъкнат на интересни суми, които притежава. Въпреки, че няма и ден трудов стаж. Парите са от рекет на наивните й любовници. Които са пострадали от нейните чалъми.

Според клюките нито една от приятелките й не я обича. Светлето ги забърквала в такива интриги, че бившите й дружки откровено я мразели. Според тях тя не можела да диша без лъжа и без да извърти на някой  мръсен номер. А иначе се представяла като света вода ненапита и ги сащисвала, че ги уважава.

Из светските среди се говори как плеймейтката преди няколко месеца хвърлила в ужас известен столичен бизнесмен, че ще си среже вените, ако я зареже. Богаташът е много популярна личност и понеже е семеен затова името му остава в тайна. Със Светлана просто се забавлявал и нямал сериозни намерения към нея.

Баровецът има много пари и затова плеймейтката си поставила за цел да го задържи. Като за начало тя всяка седмица му искала пари – за ток, за вода, че и за храна. Бизнесмена й плащал, но накрая я спипал с друг. Станало я ясно, че любовницата му прилага същите гадни номера на още един наивник.

Естествено измамения веднага й бил шута. Но последвал сценарий като в сапунен сериал. Заплахи за самоубийство и в допълнение, че ще уведоми съпругата му какви ги върши.

Добре, че плейметката бързо си хванала нов шаран и забравила предишния. Новият и дал да кара „Порше Кайен”, но бързо си го прибрал защото усетил лъжите й, предават от hotarena.net.

Това е само малка част от схемите на плеймейтката. Говори се, че Василева поръчала да пребият човек, който я направи известна. Тя лъже, че са й откраднали сайт. Освен това била „ухо” на службите. Да не споменаваме и френските й изпълнения в тоалетните на клубовете.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар