март 28, 2024

Росен Плевнелиев предлага на Деси Банова навръх рождения й ден! (Вижте романтичната му изненада)

https://kliuki.net/kliuki/rosen-plevneliev-predlaga-na-desi-banova-navrah-rozhdeniya-y-den-vizhte-romantichnata-mu-iznenada/153467 Kliuki.net
Росен Плевнелиев предлага на Деси Банова навръх рождения й ден! (Вижте романтичната му изненада)

Росен Плевнелиев толкова е хлътна по Деси Банова, че вече си я представя като негова законна съпруга!

След като на Росен Плевнелиев и красивата синоптичка вече не им се налага да крият любовта си, двамата са започнали да кроят сериозни планове за съвместното си бъдеще. И, докато неочаквано за мнозина, инициатор на следващата крачка в случая е самият президент! Напук на определенията за "чехльо" и какво ли още не, той е готов да покаже смелост и решителност. Росен Плевнелиев видимо е хлътнал по Деси Банова като истински хлапак. Пламъкът в очите му не може да се сбърка. А най-близките до него хора вече са наясно, че той не таи никакви подозрения в сърцето си. И двамата със синоптичката бяха категорични, че просто душите им са се намерили и тяхната връзка е много специална. А като такава, редно е и да се узакони! Именно такова намерение има президента за близкото си бъдеще си Деси Банова. Въпреки че са заедно само от няколко месеца, той вече няма съмнения, че тя е жената, с която да прекара остатъка от живота си. Затова от сега планира невероятна двойна, даже и тройна изненада.

Синоптичката има рожден ден на 15 февруари.

Ден след празника на влюбените. Затова нейният любим Росен Плевнелиев е решил, че полунощ между двете дати е най-точния момент да й предложи брак. Той е споделил тази своя толкова романтична идея явно с доста хора, щом се е намерило и кой да я разпространи на всеослушание. Но президентът не се притеснява от това, дори се гордее, че ще се прочуе като мъж-мечта. Самата Деси Банова също не спира да му прави четки и да му помпа самочувствието. Така че явно напълно си е заслужила годежния пръстен, който все още е в процес на избиране, пише hotarena.net. На 15 февруари догодина синоптичката ще стане на 38 години. Въпреки че имаше дългогодишна връзка, от която е и дъщеря й, досега тя не е сключвала брак. А сега никой не се съмнява, че е готова за тази стъпка, и то точно с човека, който се кани да й предложи! [caption id="attachment_132556" align="aligncenter" width="300"]Росен Плевнелиев няма намерение да губи време Росен Плевнелиев няма намерение да губи време[/caption]   Отсега дори някои зашушукаха, че след годежа през февруари вероятно ще последва лятна сватба край гръцките брегове. Все пак, Росен Плевнелиев притежава достатъчно голямо имение на Халкидики, което да приюти всички сватбари. А и една церемония в южната ни съседка със сигурност гарантира по-малко шум и суета около техния празника на любовта.