Роби Уилямс тежко болен? (Певецът слиза от сцената, за да се лекува – Подробности)

Гласувайте за статията

Роби Уилямс има сериозни проблеми, свързани с дейността на мозъка си

Роби Уилямс слиза от сцената, за да се лекува от тежка болест

Роби Уилямс е тежко болен. Световноизвестният певец сам призна, че има сериозни проблеми със здравето си, след като лекарите открили патологии в главния му мозък. Засега той отказва да даде повече подробности и да разкрие каква е болестта, която го принуждава да слезе от сцената.

„Лявата ми ръка бе вцепенена и не можех да спра да пускам слюнка и да имам главоболие. Имах проблеми с дишането, не можех да дишам правилно“, каза само Уилямс в интервю. Лекарите по време на изследванията откриха в мозъка му „нещо като кръв“. Това е наложило една седмица интензивно лечение, след което той е останал да се възстановява в дома си в Лос Анджелис. Роби призна, че е време да преосмисли мнението си за живота и да погледне по-отблизо здравето си.

Роби УилямсРоби Уилямс разкри, че е трябвало да анулира част от концертите през септември, включително и турнето му в Русия. През есента той беше принуден да анулира представленията си в Москва, Санкт Петербург и Сочи поради заболяването. След това певецът съобщи, че се нуждае от време, за да се възстанови от болестта, но не даде подробности за тежката диагноза, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Роби Уилямс тежко болен? (Певецът слиза от сцената, за да се лекува – Подробности)”

  1. божичко

    Дек. 17. 2017

    Моля ви, научете се да превеждате.

    Reply to this comment

Добавете коментар