Разкош ли?! Вижте дома на Мила Йовович (Непоказвани снимки)

Гласувайте за статията

Мила Йовович не живее на широко

Разкош, а? Актрисата Мила Йовович показа дома си в Калифорния, който пуска на пазара. И за разлика от именията на много други звезди, това на актрисата с украински корени, далеч не е толкова разкошно.

Бившата муза на Люк Бесон се ширеше доскоро в просторен павилион в Бевърли Хилс. Просторният й дом, бе много светъл, но в минималистичен стил. Решено в бяло и сиво, жилището й се оказа твърде тясно за увеличеното й семейство. Говори се, че двойката ще се мести в Ню Йорк, поради което избраха да се разделят с лъскавото бяло имение.

С три и половина бани, три спални, кухня, отворена дневна и трапезария, имението далеч не разполага с достатъчно удобства. Дори и плувния басейн, в комбинация с големия двор не осигуряват достатъчно комфорт и място за почивка на децата.

По тази причина семейството взе решение да се оттегли от този си дом и да потърси нещо по-голяма. Цената на имота е 4,5 милиона долара, което е малко повече от стойността, на която Мила го купи преди няколко години.

Иначе актрисата не крие, че не обича да се затрупва с мебели, затова и къщата й е доста семпло обзаведена. Жилището по нищо не прилича на разкошните и луксозни имения на повечето колеги на актрисата.
Бялото е основен акцент, а от френските прозорци се влиза в семпла дневна, с отворен кухненски кът в артистичен стил. Спалните са свързани с малък коридор, а също така и с огромни френски прозорци, които се отварят към вътрешния двор на къщата. Дори баните са с изглед към градината, но актрисата е настояла те да са вдигнати високо горе, така че да не надничат любопитни съседи. Още повече, че не липсват такива.

 

Мила Йовович показа дома си, не живее в лукс

Мила Йовович показа дома си, не живее в лукс

Брокери уверяват, че местоположението на имота гарантира месечна рента от поне 20 000 долара. Самата Мила Йовович обаче не иска да задържи къщата, а направо да я продаде.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар