Проклятие преследва звездите във ВИП Брадър (Участниците жертва на необясними драми)

Гласувайте за статията

Звездите на ВИП Брадър станаха жертва на проклятие

Необясними проблеми преследват участниците в шоуто

Звездите на ВИП Брадър са жертва на проклятие. В това са убедени фенове на мистичното. Които не смятат, че е съвпадение всяка година участниците в риалити формата да се оплакват от необясними проблеми със здравето в момента, в който прекрачат Къщата. Или малко преди това.

Всяка година шоуто не минава без здравословни проблеми, болежки и оплаквания. От екипа на предаването дори се шегуват, че злобарите от конкурентните телевизии завиждат и проклинат формата заради високия му рейтинг.

Една от най-разглезените звезди в историята на шоуто несъмнено е Кичка Бодурова. Естрадната певица обвини продуцентите и останалите в къщата за стомашно-чревния си дискомфорт. По нейни думи той бил предизвикан от липсата на скъпарска риба в менюто й.

ВИП БрадърОсвен дългите часове на тоалетната чиния Кичка бе принудена да вземе и хапчета за кръвно, което бързо вдигна, разстроена от създалата се драма.

Актрисата Ернестина Шинова пък бе откарана в „Пирогов“, откъдето съобщиха, че е изкарала едно денонощие с висока температура. Новината сериозно беше притеснила близките на Ерна, която от години страда от базедова болест – хронично заболяване на малката жлеза. Причина за паника обаче нямаше, тъй като в крайна сметка се оказа, че коварен грип е застигнал дългокраката блондинка.

В същия сезон, когато Ерна бра душа в болница, линейка на няколко пъти летя до Нови хан заради моделката Моника Валериева след обичайните за нея панически атаки. За краткия си престой във формата Моника е имала над 150 паникатаки, което накара зрителите да заговорят, че именно заради тях е изгонена завинаги от състезанието.

На тръни за здравословното състояние на Александра Богданска са от екипа на „ВИП брадър“ този сезон. Точно преди една година красивата моделка преживя истински шок след скандалите с бившия й възлюбен и сегашен съквартирант Даниел Петканов. Лудия репортер унижи публично любимата си, обвинявайки я в лек морал и излагайки на показ снимки, крадени от личния й телефон. Тогава Алекс влезе в психиатрична клиника и й трябваха няколко месеца да си стъпи на краката.

Моделката посещаваше дълго време психолог, докато се почувства готова да се върне под светлините на прожекторите.

Макар и в момента да демонстрират хармония в отношенията си и даже да изглежда, че чувствата между тях не са изстинали напълно, психиката на дългокраката красавица все още е много ранима.

Поради тази причина цял екип от лекари са готови да окажат медицинска помощ моментално, предават от България днес. Дано не се наложи!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар