март 28, 2024

Принц Чарлз помири семейството за рождения си ден (Вижте ги заедно за първи път)

https://kliuki.net/liubopitno/princ-charlz-pomiri-semeystvoto-za-rozhdeniya-si-den-vizhte-gi-zaedno-za-parvi-pat/156017 Kliuki.net
Принц Чарлз помири семейството за рождения си ден (Вижте ги заедно за първи път)

Принц Чарлз най-после помири семейството си

Принц Чарлз помири семейството си. За първи път британския монарх успя да накара не само синовете си, но и техните съпруги, заедно с децата им да позират заедно с него и Камила на обща фотосесия. Освен задължителните официални снимки в двореца, които се правят по събития, това е първата снимка, на която се събират три поколения на семейството. Кадърът е от особено значение за всички, тъй като това е единствената фотография на Чарлз, на която той присъства сам в компанията на синовете си, децата им и настоящата си съпруга. И е истинска революция, че идеята за него е дошла не от другаде, а от Кейт и Уилям. Семейството имаше сериозни разногласия заради филма за Даяна, който Уилям и Хари заснеха миналата година. Тогава драмата бе толкова сериозна, че Чарлз отказваше да общува с децата си. За щастие всичко това е в миналото и към днешна дата принцът и наследниците му се разбират отлично. Дори нещо повече — той успя да изглади разногласията между Кейт и Меган, които се появиха в последните дни. Двете снимки за първи път показват трите поколения заедно, а Камила е в центъра на семейството, заобиколена от децата на Чарлз и внуците му. По всичко изглежда, че фотосесията има за цел да разсее всички съмнения, че в семейството има някакви разногласия.

Династия

Шарлот седи щастливо до баба си, докато Джордж е на коленете на дядо си и щастливо се усмихват. Що се отнася до малкия принц Луи, той е копие на майка си и явно не иска да се отделя от нея - затова и Кейт не го изпуска от ръцете си. [caption id="attachment_145411" align="aligncenter" width="300"]Принц Чарлз помири семейството за ЧРД снимки Инстаграм Принц Чарлз помири семейството за ЧРД снимки Инстаграм[/caption] Неотдавна принц Уилям и принц Хари признаха, че им се иска баща им да има повече време за семейството. "Когато човек достигне една възраст, започваш да цениш всеки миг с него. И не ти се иска да го изгубиш", призна тогава Уилям за баща си.