Принц Филип Сръбски вдигна царска сватба в Белград (Всичко за събитието)

Принц Филип Сръбски вдигна царска сватба в Белград (Всичко за събитието)
5 (100%) 1 vote

Принц Филип Сръбски Караджорджевич вдигна царска сватба в Белград

Принц Филип Сръбски вдигна царска сватба в Белград. Поредният наследник на династията Караджорджевич вдигна щура венчавка, като не пропусна да я направи в столицата на бившето си кралство. Заедно с годеницата си Даница Маринкович и куп представители на фамилията, той каза заветното „ДА“ пред патриарха на сръбската църква и някои от най-важните владици в държавата.

Завръщането на царската фамилия в Сърбия, след като бяха прогонени от там, бе наблюдавано с огромен интерес.
Макар принц Филип да не е наследник на трона и вече принц на Югославия, той и годеницата му се радват на изключително топъл прием там. Двойката живее в Лондон, където принцът работи в областта на финансите, а съпругата му е успешен интериорен дизайнер.

Двойката се сгоди по-рано през лятото и анонсираха годежа с официално прессъобщение. Сватбата също бе обявена с прессъобщение, а сред гостите присъства една принцеса на Орлеан, по-големия брат на Филип, принц Петър Караджорджевич, родителите му княз Александър и княгиня Катрина, както и шведската принцеса Виктория и кралицата на Испания — София.

Изненадващо двете дами дойдоха без съпрузите си, което за София не е голяма изненада. Бившият крал на Испания е в доста лошо здраве, а и броженията там пречат на семейството да се включи в тържествата на роднините си. Виктория от своя страна преди няколко месеца стана майка и по тази причина съпругът й остана в Стокхолм, а тя пристигна сама. Събитието продължи с официална вечеря в кралския дворец в Белград. От 2001 година той е предоставен за ползване на сръбските кралски наследници.

Принц Филип Сръбски вдигна луда сватба в Белград

Принц Филип Сръбски вдигна луда сватба в Белград

Слуховете гласят, че младото семейство очаква първото си бебе. Двойката е заедно от няколко години, но едва сега се решиха на сватба. Самата булка носеше елегантна и доста затворена сватбена рокля. А широката панделка отпред явно имаше за цел да прикрие корема й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар