Преслава теши мъката по бившия с ваканция в Барселона (Снимки)

Гласувайте за статията

Преслава се скри в Испания, дотежаха й проблемите във фолка и идилията на бившия й

Докато бившето гадже на Преслава и Алисия се радват на безоблачно щастие, а както се говори и на скорошно бебе, фолк певицата се тресе от тежка депресия. Изпълнителката замина чак в Барселона, за да се разсее от мрачните мисли. И от новината, че единия й любим се стяга за сватба, а другия за бебе.

Фолк звездата, която по принцип пътува с цяла тълпа приятелки, този път взе само най-близката си дружка. Двете заминаха за Барселона, където певицата се скри от слуховете и скандалите около себе си.

Последните седмици Преслава доста преживя. Първо стана ясно, че Алисия и гаджето й са много щастливи заедно и дори мислят за бебе. След това двете певици трябваше да се изправят лице в лице. И колкото й да й беше трудно на пайнерката, тя демонстрира, че няма лоши отношения с колежката си.

От другата страна обаче са слуховете, че почти никой не ходи на участията на певицата. Както стана ясно, Преслава залязва и пее пред полупразни заведения в последно време.

По тази причина фолк звездата реши да си вземе почивка, докато слуховете по нейн адрес утихнат. И тъй като не й е до весели компании, замина само с една приятелка в Барселона.

Слуховете гласят още, че Преслава тежко преживява и факта, че Фики Стораро се жени. Както е известно, двамата изкараха бурна любов последните година-две. Въпреки че отричаха да има нещо помежду им, двамата изпълнители не успяха да скрият, колко са си близки. А Фики в национален ефир призна любовта си към Преслава. Нищо, че малко по-късно тя му би шута и го заряза.

Преслава теши мъката в Барселона

Преслава теши мъката в Барселона

Сега певицата се радва на компанията на най-добрата си приятелка и теши мъката си в Барселона. Но съдейки по последните й снимки, май ваканцията й се отразява благотворно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар