Преслава спира да пее заради Павел (Превръща се в отчаяна домакиня?)

Гласувайте за статията

Преслава сериозно е занемарила кариерата си напоследък, коментират феновете й.

Въпреки че преди дни пусна дует с Джена, който всички определят за тотален хит, Преслава сериозно е загубила позициите си в бранша. Тя продължава да има сериозен брой участия месечно, но отношението на феновете към нея говори достатъчно. А и нейното отношение към професионалните й ангажименти е красноречиво.

Откакто се залюби с Павел Цветков преди няколко месеца, акълът на Преслава е само при него. Въпреки че двамата не успяват да се виждат много често заради безкрайните й пътувания и участия, по всичко личи, че новата й връзка оказва влияние на работата. Певицата сякаш е загубила мотивацията си да се доказва като професионалист.

А участията й минават колкото да отбие номера, жалват се доскорошни нейни фенове. Те също така са останали втрещени от неприятните промени в гласа й. Заради цигарите и наргилетата, които не излизат от устата й, Преслава вече не е така ангелогласна, колкото преди преди, а звучи като прегракнала баба. Затова мнозина са на мнение, че й е време да се пенсионира.

А и сякаш тя самата няма против да зареже кариерата в името на любовта! Покрай връзката си с Павел, певицата е започнала все по-сериозно да се замисля за семейство и деца. А и напълно наясно, че това изисква много компромиси от нейна страна, най-вече по отношение на кариерата й, пише hotarena.net.

Преслава е готова на сериозен компромис в името на любовта

Преслава е готова на сериозен компромис в името на любовта

Все по-малкото хитове и все по-апатичното отношение към ангажиментите говори, че Преслава май е изпяла своята песен. А и нейният любим няма нищо против да я свали от сцената, защото е изяждан от тежка ревност. Дали певицата ще се превърне в отчаяна съпруга и най-сетне ще има свое семейство, времето ще покаже…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар