Преслава с ново фото на порасналата Паола (Вижте каква кукла е станала)

Гласувайте за статията

Преслава с нова снимка на порасналата Паола

Фолк певицата Преслава не може без дъщеря си. Изпълнителката неотдавна стана майка на малката Паола, но не може без нея дори за няколко часа. Дори на сватбата на Гринго и Софи Маринова, Преслава пак бе заедно с малката си принцеса. Тогава момиченцето бе поверено на грижите на баби и бавачки, но въпреки това певицата рискува даже да закъснее за кумуването, тъй като не можеше да се откъсне от нея.

Изпълнителката тези дни отново сподели снимки на порасналата вече госпожица и зарадва феновете с мил кадър. На него Преслава е с официалната рокля от сватбата на Софи, а малката е в бяло-розово костюмче.

Щастливата майка доволно поздрави с „Добро утро“ почитателите си, споделяйки част от интимния си свят с тях. Това не е първият път, в който Преслава показва бебето, макар че за разлика от някои свои колеги, не изпитва желание да прави наследницата си звезда.

Изпълнителката рядко показва дъщеря си, но веднъж сподели клипче, докато двете се разхождаха по безлюдните улици на Бояна късно вечерта. „Ако се чудите какво правя късно вечер по улиците и то пеша, ще ви кажа. Тази малка красавица не може да спи, ако не я разхождат на ръце, поради което на мама й се налага в най-невероятни часове от денонощието да я извежда на разходка“. Тогава певицата призна, че за нея това е най-прекрасният начин да спортува и няма никакви притеснения да го прави постоянно, особено докато е гушнала дъщеря си в специалното приспособление за носене на деца.

Преслава показа порасналата Паола сн. Инстаграм

Преслава показа порасналата Паола сн. Инстаграм

Заради студеното време изпълнителката вероятно не си позволява подобни разходки през зимата. Но нищо чудно през пролетта двете да възобновят общите си пътешествия. И едва ли би било изненадващо, ако бъде видяна в късните часове на нощта отново да бута бебешка количка пред себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар