Последно! Меган Маркъл с домашно раждане (Вижте защо отказа да постъпи в болница)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл по стъпките на кралицата, ражда у дома

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл има ясен план за раждането на първото си дете. Бившата актриса възнамерява да роди у дома си, по примера на кралица Елизабет. Специално обучена акушерка, майката на Меган, както и поне още две лекарки и медицинска сестра се очаква да присъстват на раждането. Меган е настояла да роди у дома, вместо в частната клиника в Лондон, където роди Кейт Мидълтън.

Херцогинята била категорична, че при положение, че не очаква пряк наследник на трона, не е необходимо да стои пред болницата с бебето си на ръце. А още по-малко да позволява на цялата световна преса да я следи.

Вместо това Меган смята да роди у дома, както навремето е постъпила кралица Елизабет. Принц Хари е одобрил решението й. Но все пак е настоял да не изключват възможността да бъде транспортирана в болница, заради възможни усложнения.

„Меган е в страхотна форма и изглежда прекрасно. Тя почти до края практикува йога. Освен това следва внимателно инструкциите на преподавателката от курса за бременни, който посещаваше заедно с Хари. Дори и да реши да роди у дома, за нея няма да има почти никаква опасност. Все пак, двамата не изключват възможност да бъде преместена в болница. И то при първия знак, че може да има някакви проблеми с нея или детето им“, споделят американските приятели на Меган.

Иначе херцогинята дала да се разбере, че не настоява за домашно раждане от куртоазия, или за да бъде по-различна от Кейт, пише „Дейли мейл“. Тя просто искала да избегне цялата суматоха и внимание около този толкова личен момент.

Бременната Меган Маркъл ражда у дома сн. You Tube

Бременната Меган Маркъл ражда у дома сн. You Tube

Приятелите на херцогинята, освен това твърдят, че Меган предпочита да не се чувства като златна рибка в аквариум. И въпреки че държи да роди у дома, тя съвсем няма намерение да рискува здравето на детето си. И при нужда е готова да роди и в болница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар