Петя Раева се пусна по нощница в „Черешката” (Вижте как се изложи бившата депутатка)

Гласувайте за статията

Петя Раева втрещи по нощница в кулинарното шоу, бившата депутатка се разголи в „Черешката на тортата“

Петя Раева стана за резил в „Черешката на тортата”. Бившата депутатка ужаси с неподходящ тоалет. Който представляваше все едно секси нощничка или комбинезон.

Дамата, която е попрехвърлила възрастта да се показва разголена, въпреки, че преди години отслабна драстично и стана пример за много жени, че има начин да се справят с излишните килограми все пак не е с тяло на 20 годишна мацка. Която каквото и да облече би й седяло добре.

Бившата народна представителка, която сега е сериозна бизнес дама и върти собствен ресторант спази стриктно зададения дрес код на вечерта, който бе на тема Русия. Но никой не разбра защо оскъдното  рокле, с което се бе наконтила трябва да напомня с нещо за руския дух, предават от hotnews.bg.

Според зрителската аудитория Петя Раева ги е разочаровала. Някои я критикуват, че видимо изглежда подпийнала и, че предлага на показ увисналите си женски прелести по сутиен и нощница. Според повечето любители на кулинарното шоу Раева е показала твърде лош вкус. И е много далеч от образа на модна икона, какъвто имидж й се създаваше в медиите. А още по-малко да бъде пример за подражание с фриволния си тоалет, крайно неподходящ за нейната възраст.

Други пък са харесали бившата политичка. Сравнявайки я със скандалната плеймейтка Нора Недкова и гримьора Валентин Кулагин те смятат, че тази седмица участниците им се нравят и са много по-интересни отколкото предишните.

Вижте снимки на Петя Раева в нашата галерия и сами преценете харесва ли ви или не!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар