Павел на Преслава излезе страшен побойник (Преби фен на певицата, на концерта на „Планета“)

Гласувайте за статията

Павел на Преслава раздава юмручно правосъдие, побойникът се взе за мутра и смля от бой неин фен

Феновете на Преслава треперят от страх. На концерта на „Планета” новият любовник на певицата си изпусна нервите и преби един от почитателите на фолк дивата. Явно, че те са обречени да ядат бой ако искат да засвидетелстват почитта си към любимката си.

Добричлийката попада все на яростни и ревниви гаджета, които я вкарват в грозни ситуации. Цял екшън се разиграл по време на 16 концерт на телевизия „Планета” в пловдивската зала „Колодрума”.

Свидетел  издава, че новият любим на Преслава Павел Лазаров я придружавал на участието й като носел куфарите с багаж като някакъв лакей. Следвал я по петите където й да отиде. Следял любимата си й не я оставял нито за секунда сама.

Незнайно защо изведнъж плевенският мачо нападнал с юмруцу и ритници нейния фен Веселин. На който му дошло като гръм от ясно небе защото в същия момент нищо неподозиращия младеж си правел селфи с Теди Александрова, предават от електронното издание hotarena.net.

Позорната случка се разиграла пред очите на Преслава, която останала напълно безучастна към действията на Лазаров. Който се изживял като истинска мутра.

Не стига, че изял ритници и юмруци, но Веселин останал и без телефон. Който Павката му изтръгнал от ръцете. Говори се, че Преси преди време имала неприятности с този фен. Но гаджето й да я защитава с мутренски похвати не й прави чест, коментират очевидци. Какъвто е нервак ще посегне и на нея и тя ще тръне със синини, съжаляват певицата нейните близки и почитатели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Павел на Преслава излезе страшен побойник (Преби фен на певицата, на концерта на „Планета“)”

  1. нако

    Дек. 02. 2017

    малко му е бил боя на това малоумно копеленце и аз да съм и аз ще го набия …като се прави на отворко и си позволява да псува, бой на лягане и ставане заслужава

    Reply to this comment

Добавете коментар