Опра Уинфри първа дружка с майката на Меган Маркъл след сватбата (Уговаря интервю с младоженците?)

Гласувайте за статията

Опра Уинфри първа дружка с майката на Меган Маркъл след сватбата

Появата на Опра Уинфри на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари си беше истинско събитие. Но още по-голямо събитие бе фактът, че след това е забелязана в приятелска среща с майката на бившата актриса. Дория Рагланд преди дни бе забелязана да напуска имението на холивудската звезда. А какво са си казали двете остава загадка.

Или поне доскоро беше така.

Оказа се, че шестчасовата визита не е била с цел интервю, в което Дория да разкаже за дъщеря си. Опра сама разкри подробности от срещата им.

„Ако взимах интервю всеки път, когато почерпя някой гост с кумкуати — то може да разчитате, че всеки ден ще го правя. Не, Дория е страхотен инструктор по йога, а аз обичам да тренирам йога. И я поканих. Видели сте, че си тръгва „натоварена с подаръци“. В действителност в едната чанта бяха нещата й за йога, а в другата фантастичния обяд, който приготви за двете ни. Накрая хапнахме и кумкуати“, разкрива кралицата на дневните токшоута.

Опра бе категорична, че не е искала интервю от Дория за живота й с Меган, както пресата побърза да я обвини. Но не скри желанието си да вземе интервю от херцозите на Съсекс след сватбата им. Уинфри призна, че също така двете са обсъдили много от расовите проблеми, с които новата британска принцеса се е сблъскала. „Нормално е да изразя съпричастност, особено когато обидите са свързани с расата ни“, добавя още тв водещата.

Опра Уинфри първа дружка с майката на Меган Маркъл колаж: Twitter

Опра Уинфри първа дружка с майката на Меган Маркъл колаж: Twitter

Междувременно стана ясно, че майката на Меган Маркъл е прекратила практиката си като социален работник към здравен център в Лос Анджелис. Вместо това е започнала частна практика за възрастни хора с двигателни проблеми, на които помага да се справят. Меган споделила с приятели, че се гордее изключително много с майка си и се надява да бъде неин светъл пример.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар