Нора Недкова с мега издънка в Черешката: Майонезата е храна за простолюдието (Вижте как се излага)

Нора Недкова с мега издънка в Черешката: Майонезата е храна за простолюдието (Вижте как се излага)
5 (100%) 1 vote

Нора Недкова се показа като доста елементарно и превзето същество

Нора Недкова се издъни жестоко в „Черешката на тортата“, прекали и с чашките

Нора Недкова се издъни жестоко в „Черешката на тортата“. Последната носителка на титлата Мис Плеймейт много държеше да се покаже пред зрителите като дама от класа. Вместо това тя втрещи феновете с превземки и надуто държание. Което не подхожда особено много на не твърде забележителната й кариера, коментират феновете.

От самото начало пишман моделката не спря да се оплаква как Алфредо я карал да чака, а една дама никога не трябвало да чака. С това изцепките й едва започваха. Недкова прекали сериозно с чашките и това допълнително се отрази на и без това меко казано селското й поведение.

Естествено, храната също се оказа твърде под нивото на Мис Плеймейт. „Макароните с майонеза са ястие за простолюдието“, заяви Недкова. Поведението й успя да издразни не само зрителите, но и останалите участници в готварското риалити.

Нора НедковаКато единствен гримьорът Валентин Кулагин й каза в очите какво мисли за нея. „Мис „СЕЛО“, доячка, маймунско лице, пигмей и зле поддържан травестит“, са само част от епитетите, с които Кулагин определи прясната победителка от тазгодишния конкурс „PLAYMATE“.

Кулагин дори я замери с храна в лицето, мръсни салфетки и всякакви отпадъчни материали, за да я накара да спре да говори.

Гласът на Нора го побърквал и Кулагин стигал до крайности.

Предвид факта, че ще гледаме изцепките и на двамата цяла седмица, шоуто тепърва предстои.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар