Нора Недкова и Валентин Кулагин заедно във ВИП Брадър наесен! (Продуцентите във възторг от скандалите между двамата)

Нора Недкова и Валентин Кулагин заедно във ВИП Брадър наесен! (Продуцентите във възторг от скандалите между двамата)
4 (80%) 2 votes

Нора Недкова и Валентин Кулагин буквално ще се избият под покрива на ВИП Брадър

Нора Недкова и Валентин Кулагин са привлекли вниманието на продуцентите на ВИП Брадър със скандалите си в Черешката

Нора Недкова и Валентин Кулагин влизат заедно във ВИП Брадър наесен! Двамата скандалджии са привлекли вниманието на продуцентите на риалити формата с цирковете, които спретнаха в „Черешката на тортата“.

„Те не могат да се понасят, но са страшно рейтингови. В Къщата ще имат възможността да покажат какво могат“, заявяват от екипа на Брадър-а пред „Шоу“, убедени, че ще успеят да склонят плеймейтката и гримьора да се включат във формата.

Нора Недкова и Валентин КулагинВ „Черешката“ Кулагин нарече Недкова „Мис „Село“, доячка, маймунско лице, пигмей и зле поддържан травестит“. Върхът на абсурда между двамата стана факт, след като започнаха да се замерят с храна, мръсни салфетки и всякакви отпадъци пред слисаните погледи на останалите участници.

Нора сгафи и преди това като отказа да опита от вечерята на Алфредо Торес, тъй като била на диета, а съставките в менюто му като майонеза и царевица, били за простолюдието, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Нора Недкова и Валентин Кулагин заедно във ВИП Брадър наесен! (Продуцентите във възторг от скандалите между двамата)”

  1. Вяра

    февр. 22. 2018

    Фалшива новина. Кулагин я отрече.

    Reply to this comment

Добавете коментар