Новата на Орлин Павлов засенчи Яна с дългите си крака (Снимки)

Новата на Орлин Павлов засенчи Яна с дългите си крака (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Орлин Павлов заби дългокрака брюнетка, изобщо не се сеща за невярната танцьорка

Новата на Орлин Павлов засенчи Яна с дългите си крака

Орлин Павлов заби дългокрака брюнетка. Новата половинка на певеца определено засенчва бившата му Яна с дългите си крака. Избраницата на певеца е млада актриса, но с манекенски размери, и освен умна е и доста красива, увериха се фотографите на „Ретро”.

Те засякоха Орлин и половинката му да се радват на празничната ваканция в столичен магазин, където пазаруваха щастливи и влюбени подаръци за близките и за себе си. Павлов потроши солидна сума пари за новото си гадже и й избра специално бельо наред с другите глезотии.

Орлин Павлов с новата си

Припомняме ви, че музикалният идол на тийнейджърките изживя същински кошмар покрай Яна и отказваше дори да общува с жени, отблъснат от нежния пол. Той бе съсипан, че Акимова го заряза почти пред олтара заради бизнесмена Петко Димитров, на когото набързо роди две деца.

Павлов дори изкара няколко месеца в САЩ и проучваше начините да емигрира, за да е по-далече от любовта на живота си, а според негови близки му минавали дори по-черни мисли.

В крайна сметка обаче, явно времето си е казало думата и ето че наскоро изневиделица Орлин бил привлечен най-сетне от друга жена, която набързо изпарила танцьорката от ума му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар