Мелани — Роуз на Ирена Милянкова заслепи мрежата (Превърна се в истинска красавица)

Гласувайте за статията

Мелани — Роуз на Ирена Милянкова се превърна в истинска красавица

Дъщерята на Ирена Милянкова — Мелани — Роуз се превърна в истинска красавица. Наследницата на актрисата тези дни си пусна нови снимки от плажа, с които разтопи нета.

На един от кадрите тийнейджърката демонстрира изключителна близост с доведения си брат Иво Чолаков. Някои толкова се възхитиха на двамата, че дори решиха, че са прекрасна двойка заедно.

Младежите са почти връстници, разбират се чудесно, а близките им отношения породиха доста слухове. И тъй като нямат никаква кръвна връзка помежду си, дори родителите им се радват на близостта помежду им.

Снимката спечели множество адмирации, както и пожелания все така да бъдат винаги един до друг. Най-възторжена се оказа Ирена Милянкова, за която щастието на дъщеря й е много важно. Почти колкото нейното всъщност.

Ирена преживя 14 дълги години омъжена за Росен Чолов — Чолата. Бизнесменът й направи 4 деца, а тя не смееше да го напусне, въпреки проблемите помежду им. Едва след като властите го задържаха, манекенката събра кураж да поиска развод и да потърси щастието си другаде.

Тя го откри в новия си съпруг и бизнеспартньор Никола Чолаков. Двамата в момента са щастливо женени и делят времето си между София и Гърция. Самата Ирена признава, че предпочита Бяло море като място, където да отглежда петте си деца. Двойката често снове между Гърция и България заради работата си и са невероятно щастливи.

Междувременно Мелани — Роуз на Ирена, продължава да върви по нейните стъпки. Тя направи първите си опити като модел, а вече се шушука, че е поканена да участва и в тв сериал. Дали тийнейджърката ще успее да надмине по успех майка си, предстои да видим. Със сигурност обаче се радва на огромна популярност. И става все по-разпознаваема в светските среди.

Мелани — Роуз на Ирена Милянкова порасна красавица

Мелани – Роуз на Ирена Милянкова порасна красавица

Нищо чудно скоро да я видим и на малкия екран с малка, но запомняща се роля. Да бъде звезда определено й отива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар