Мелания Тръмп се черви от срам заради пост на Доналд (Вижте как я направи за смях)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп се черви заради пост на Доналд, съветват я направо да се разведе с него

Мелания Тръмп си умря от срам заради пост на Доналд Тръмп. Президентът се опита да поздрави съпругата си за деня на майката, но вместо приятно да я изненада, я засрами. А социалните мрежи полудяха след неговия коментар, докато на първата дама й идеше да се разведе заради панаира, който стана.

Всичко започна с една невинна честитка за деня на майката. Тръмп поздрави съпругата си с пост в Туитър, като използва и кодовото й име Flotus. С което накара тайните служби буквално да откачат и да се наложи спешно да мислят нови кодови имена за първата двойка.

„С пожелания към Флотус/Мелания и всички велики майки, да прекарат този прекрасен ден с приятелите и семействата си“.

Жестът на Тръмп изглеждаше мил, ако мнозина не решиха, че президента не го използва, за да честити и на бившите си съпруги. „Мелания, направо можеш да се разведеш с него“, „Унизително е да поздравяваш съпругата си и бившите си жени в един пост“, „Това си беше удар под кръста на Мелания. Мнозина помнят, какво причини Тръмп на жена си в сватбения им ден. А тя бе бременна тогава“, коментират още потребители в мрежата.

Припомняме, че по време на изборите, излезе информация, че в деня на сватбата Доналд Тръмп е посегнал на модна редакторка, която е била гост на събитието. Скандалът провокира реакции и не беше единственият случай.

Самата Мелания Тръмп не е коментирала поста на мъжа си, но по-късно вечерта го целуна пред всички. Това сложи край на спекулациите, че двамата са в лоши отношения и едва ли не пред развод.

Мелания Тръмп се черви от срам заради Доналд

Мелания Тръмп се черви от срам заради Доналд

След последните снимки, двойката сложи край на слуховете. Засега. Но подигравките срещу Тръмп, че е унижил жена си не спират.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мелания Тръмп се черви от срам заради пост на Доналд (Вижте как я направи за смях)”

  1. Лилит

    май 18. 2017

    Под вола теле. Какво толкова е казал, не спряха да го дъвчат.

    Reply to this comment

Добавете коментар