Мелания Тръмп се поболя от живота си на първа дама (Вижте какво я съсипа)

Мелания Тръмп се поболя от живота си на първа дама (Вижте какво я съсипа)
2 (40%) 1 vote

Мелания Тръмп мрази живота си в Белия дом, първата дама е уморена и тотално съсипана

Малания Тръмп падна в жертва на болните политически амбиции на Доналд Тръмп да стане президент на Щатите. Първата дама за 14 месеца, от както съпругът й стана държавен глава преживява истински кошмар в Белия дом. Който продължава 24 часа на ден и 7 дни във седмицата.

Според американското списание „Пийпъл”, което се позовава на свой източник госпожа президентшата непрекъснато е уморена от това, което се случва около нея. Без преувеличение може да се каже, че президентът и неговата половинка не са нормално семейство. Съвместният им живот е заприличал на този на фамилията Кардашиян.

Мелания и съпругът й не поддържат нормална връзка. Имената им непрекъснато се забъркват в невероятни скандали, разводи и гръмки заглавия в пресата. Изданието отбелязва, че по време на мандата си президентът непрекъснато е въвличан в разни нашумели истории и особено в скандали от сексуален характер.

Всичката тая шумотевица няма как да не се отрази на нежната му половинка, която не само е уморена от вниманието, което се отделя на личния им живот. Но се чувства със застрашено психическо здраве, предават от elle.ru.

Спомнете си интервюто, което даде Мелания през 2015 г, в което разкри как протича един неин ден като съпруга на милиардер. Преди да се нагърби с непосилната за нея роля на първа дама госпожа Тръмп е имала задоволен и безгрижен живот.

Тя обичала да играе тенис, да тренира пилатес и да се забавлява като чете списания. Неин ангажимент бил да се грижи за сина си Байрон. Живот, който напълно й подхождаше до изборите през 2016.

Към днешна дата първата щатска дама едва издържа на напрежението в Белия дом и мечтае да си върне предишния живот.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар