Мелания и Доналд Тръмп пред развод? (Тя отново отказа да стои редом с него – Всичко за скандала)

Мелания и Доналд Тръмп пред развод? (Тя отново отказа да стои редом с него – Всичко за скандала)
5 (100%) 1 vote

Мелания и Доналд Тръмп за пореден път не бяха заедно на важно политическо събитие

Мелания и Доналд Тръмп са пред развод! С тази новина гръмнаха световните медии, след като първата дама на САЩ за пореден път отказа да застане редом до съпруга си на важно политическо събитие. Тя не го придружи на Молитвената закуска с участие на политически лидери от 130 държави, включително родните Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова.

Преди това Мелания в последния момент отказа да лети с него до световния икономически форум в Давос, където имаше тежка схватка с други световни водачи като Макрон и Меркел.

Мелания предпочете да посети имението на семейството във Флорида, но изкара там само 24 часа. Тя стана първата жена на президент, която не се изкачи с него до Капитолия във Вашингтон и не влезе до него в залата на американския парламент. При това беше неговото първо обръщение към нацията – речта за Състоянието на Съюза, след една година на поста. Тя присъства в залата по време на тронното слово на Тръмп, но нито веднъж не се усмихна, а гледаше лошо. Излязоха и снимки и кадри, на които личи, как тя се опитва да оттласне ръката на президента от своята, докато вървят един до друг до хиликоптер №1 на Америка.

Мелания и Доналд ТръмпНай-предизвикателната й поява обаче беше, когато демонстративно се облече в бяло – цвета, който жените демократки избраха като знак за своя протест срещу лошото отношение към слабия пол на Тръмп. Това не остана незабелязано и породи многобройни коментари, повече от предишните демонстрации на Мелания. „Държи се като Даяна преди развода с Чарлз”, анализираха политическите наблюдатели в САЩ и светските редактори.

Всичко това се обяснява с излезлите сензации за връзката на президента с порнозвездата Сторми Даниелс през 2006 г. и платените й преди ивзборите 130 000 долара, за да си трае. Получила сумата обаче, в момента тя обикаля студиата и отрича да е неин подписът под писмото, че никога не е имала любов с Тръмп, публикувано преди дни от адвокатите му.

От лагера на Републиканската партия коментират, че това са кални номера на демократите, целящи да им върнат проценти от изгубения рейтинг преди решаващите парламентарни избори в САЩ. А също маневра за отвличане на вниманието на публиката от ужасяващите разкрития как администрацията на Обама е подпомагала Хилари като е поръчвала незаконно следене и подслушване на Тръмп и екипа му по време на предизборната президентска кампания през 2016 г., предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар