Мегз стана за смях с кошмарен стайлинг (Дизайнерката цъфна по пижама и с кубинки – Фото)

Гласувайте за статията

Мегз лъсна по пижама и кубинки, това ли е лъскавата и успешна бизнесдама

Мегз успя за сетен път да предизвика смях и иронични усмивки. Дизайнерката хукна да си купува храна в кошмарен вид. Спешната бизнесдама бе неузнаваема в облеклото, с което се появи пред магазин в Студентски град.

Мегз изглежда като току що станала от леглото и набързо нахлула попадналите й пред погледа обувки. С единствената цел да си купи някаква храна защото сякаш ще умре от глад, предават от електронното издание hotarena.net.

Каканашева кърти с вида си на избягала от дома тийнейджърка която е подгонена от разярения си баща. Хукнала по пижама и с кубинки в 35-градусовата жега сякаш нямала време да си облече други дрехи. Да не говорим, че за грим и прическа направо е забравила е какви са тези екстри.

За една сериозна бизнесдама е недопустимо да се появява публично по спално белзо. Особено такава като нея, която диктува модните правила у нас.

Самата Мегз се мъчи да се шегува със странния си вида. Тя озаглави историята си с текст от известна реклама: „Не, си ти, когато си гладен”. Това обаче не я оправдава за неугледния й външен вид.

Каканашева си спечели куп подигравки и критики в социалната мрежа. Прави са хората да я корят, че й липсва всякакъв стил и класа. Някои й се присмиват, че сигурно с пижамата и кубинките е спечелила престижната награда „Златната игла”. Излиза обаче, че на топ дизайнерката изобщо не й пука какво мислят за нея.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мегз стана за смях с кошмарен стайлинг (Дизайнерката цъфна по пижама и с кубинки – Фото)”

  1. zor

    авг. 29. 2017

    Не знам дали Каканашева кърти с вида си, но авторката определено кърти с пунктуацията си.„Не, си ти, когато си гладен” (facepalm)

    Reply to this comment

Добавете коментар