Меган Маркъл с рокля за 100 000 лири в Мароко (Вижте колко й струваше визитата там)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл с рокля за 100 000 в Мароко, гардеробът й с рекордна цена

Дори Кейт Мидълтън не е харчила 100 бона за една бална рокля. Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл обаче се поглези с кафтан, чиято сума надмина и най-смелите очаквания.

Оценка на гардероба на принцесата показа, че тя е пръснала около 110 000 лири за гардероб по време на пътуването си до Мароко. И ако другите тоалети на Меган се простираха в приемливите граници от 1 – 2 лири, то конкретно тоалетът й от Диор предизвика истински бунт в мрежата.

Херцогинята избра тази рокля не за среща с краля на Мароко, въпреки че тогава този тоалет би бил приемлив избор. Тя обаче предпочете да демонстрира с него превъзходството си по време на дипломатическа вечеря, дадена от британския консул в страната.

И докато общата стойност на гардероба на Меган не шокира особено поданиците на нейно величество, то цената на кафтана определено предизвика негодувание. Мнозина я упрекнаха в неразумно прахосничество. „Дори херцогинята на Кеймбридж е купувала скъпи тоалети, но и тя не си е позволявала да харчи 100 000 за една дреха“, възмущават се из социалните мрежи.;

Гаф

„Това беше грешка. Всички са наясно, че гардеробът й има нужда от обновяване, тъй като е бременна и фигурата й се променя постоянно. Но който е подписал чека на стойност 100 000 лири явно не е мислел, как това ще се отрази на имиджа й“, коментират още от двора.

Роклята на Меган Маркъл от Мароко - 100 000 лири сн. Инстаграм

Роклята на Меган Маркъл от Мароко – 100 000 лири сн. Инстаграм

Меган има силно изразено чувство за стил и не пести пари, за да изглежда добре. Херцогинята обаче предпочита да носи дрехи от модните къщи на свои приятели. Кейт също прави същото, но е факт, че двете със снаха й имат различно чувство за такт. Докато най-скъпите официални рокли на Катрин не са надхвърляли 20 – 30 000 лири, то един тоалет на Меган и то дори не за събитие от изключителен характер струва три пъти повече от най-скъпата рокля на бъдещата кралица на Англия. И това ако не е модна война…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар