Меган Маркъл в снимки: Как раздърпаната хипарка се превърна в принцеса

Меган Маркъл в снимки: Как раздърпаната хипарка се превърна в принцеса
1 (20%) 1 vote

Меган Маркъл грейна на непоказвани снимки

Меган Маркъл била къдрокосо тъмнокожо момиче с раздърпан вид. Годеницата на принц Хари изглежда феноменално в дизайнерски тоалети и с елегантен външен вид на снимки, но в действителност е много по-различна. Красавицата невинаги е била бляскава, нито пък така щастлива, както сега. Точно обратното — разводът с първия й съпруг така я засегнал, че не вярвала отново да бъде щастлива някога.

Самата Меган призна в последното си интервю преди годежа, че са я обиждали и подигравали като студентка. „Наричаха ме чернилка, чувах същото и за майка си. В училище много не се съобразяваха с чувствата на другите“, разкри тя.

Снимки разкриват, че малката Меган е приличала повече на майка си, която е афроамериканка, като нея. Канадската актриса е с бухнали къдрави коси, матова кожа и лесно може да мине за африканка от черния континент. Това няма значение за семейството, докато тя живее в Лос Анджелис. Когато обаче заминава за консервативния Еванстън от Средния Запад, осъзнава колко са различни нещата.

Меган учи драма и международни отношения, като дори кара стаж в американското посолство в Буенос Айрес. Когато завършва, тя не е сигурна какво иска — да бъде актриса, или да работи другаде. Кратка ваканция в Ел Ей и едно парти я тласкат към Холивуд. А през 2005 година среща Тревър Енгелсон — първия си съпруг, в когото се влюбва от пръв поглед.

Бракът им е посрещнат с неодобрение от неговото семейство. Но Меган е тази, която иска развод. „Всички бяхме шокирани“, разкрива неин приятел. Причините остават неясни и до днес. Няколко месеца по-късно Меган среща Хари и двамата откриват доста неща помежду си. „Този път не беше буря. Първо станаха приятели, после отношенията им се задълбочиха, докато накрая осъзнаха, че не могат един без друг“, издават техни приятели.

Меган Маркъл се превърна от хипарка в принцеса

Меган Маркъл се превърна от хипарка в принцеса

Съдейки по новините за годежа, явно приказката ще завърши с брак и то съвсем скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар