Меган Маркъл в паника дни преди сватбата: Татко, моля те, ела! (+ Защо Томас Маркъл няма да присъства?)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл в паника дни преди сватбата

Актрисата Меган Маркъл е в паника дни преди сватбата. А причината е повече от основателна. Красавицата неволно се оказа в центъра на страхотен скандал, след като баща й бе уличен в сделка с папарак, дни преди събитието.

Заради случилото се, Томас Маркъл твърдо отказа да присъства на венчавката на дъщеря си. Медиите буквално го съсипаха. Мъжът се оправда със сърдечен удар, който обаче изглеждаше доста несериозно твърдение от негова страна. Подробности така и не бяха оповестени, но по всичко изглежда, че Томас си е измислил заболяването, за да не се сблъска лице в лице с цялата тежест на кралския протокол и отговорности.

Приятели на Меган твърдят, че тя е направо съкрушена от нежеланието на баща си да я придружи до олтара. Звездата телефонирала на родителя си с молба да размисли и да се съгласи да пристигне в Лондон за церемонията.

„Тя е безкрайно нещастна заради случилото се. Не е очаквала подобен двоен удар от негова страна. Първо — приел е да го снимат срещу заплащане, а после — лъже, че не може да пътува заради сърдечен удар. И практически я изоставя за сватбата съвсем сама“, разкриват от обкръжението й.

Самата актриса не е правила никакви публични изяви по случая. Знае се обаче, че баща й твърдо е отказал да присъства, а е дал благословията си майка й Дориа да я придружи до олтара. Залозите обаче са, че принц Чарлз също може да се намеси и да придружи булката в църквата. А също така и принц Уилям, който вероятно ще я въведе, преди да заеме мястото си като кум на брат си за венчавката.

Бащата на Меган Маркъл отказа да я придружи на сватбата й колаж: Клюки.нет

Бащата на Меган Маркъл отказа да я придружи на сватбата й колаж: Клюки.нет

При всички положения ситуацията е най-неприятна за Меган и Хари. Актрисата не успяла да убеди баща си да присъства. Смутен от инцидента с папараците, Томас Маркъл категорично отказал да присъства. И заявил, че е претърпял сърдечен удар наскоро, заради което не може да я придружи до олтара.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар