Меган Маркъл пак гази протокола (Новата принцеса ще работи и след сватбата)

Меган Маркъл пак гази протокола (Новата принцеса ще работи и след сватбата)
5 (100%) 1 vote

Меган Маркъл ще продължи да работи и след сватбата си, но не като актриса

Меган Маркъл се връща на работа след сватбата. Въпреки че Уилям и Хари прекратиха професионалните си работни ангажименти заради настояване на двореца, новата дукеса на Съсекс няма никакво намерение да се съобразява с протокола. Меган започва отново работа и то не само като кралска особа на пълен работен ден. Тя също така ще управлява кралската фондация, създадена от Уилям и Хари, в която работи и Кейт.

Съпругата на принц Хари има богат опит в тази област, тъй като от години си сътрудничи с различни малки неправителствени организации. Тя обаче е категорична, че в кралската фондация би имала по-голям успех. „Страхотно е, че можем да обединим малки организации по цял свят и така да реализираме много по-големи инициативи. Често малките дружества нямат достатъчно пари, а при големите има твърде голяма бюрокрация. Тук обаче имаме достатъчно възможности да помогнем на малките да станат част от нещо голямо“, разкрива още актрисата.

Така новата звезда в кралската фамилия се надява да бъде пълноценен член на обществото. А отношението на Меган към работата й спечели още точки пред поданиците. Кейт от своя страна изглежда напълно доволна да бъде у дома и да се грижи за децата си. Херцогинята е патрон на няколко благотворителни инициативи за грижа на децата, но предпочита да стои встрани от публичността, доколкото й е възможно. И с изключение на кампанията за ментално здраве, за другите почти не се чува.

Меган Маркъл се връща на работа след сватбата сн. You Tube

Меган Маркъл се връща на работа след сватбата сн. You Tube

Меган Маркъл обаче нейна пълна противоположност и смята да използва славата и популярността си колкото се може по-успешно. И е готова да бъде рекламно лице и публично да събира пари за каузите си. А и за разлика от Кейт тя не е ограничена от факта, че е омъжена за престолонаследник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар