Меган Маркъл отсвири сватбата на мис Свят (Снимки + Защо заряза най-добрата си приятелка?)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл отсвири Приянка Чопра за сватбата

Бременната Меган Маркъл обяви, че няма да присъства на сватбата на най-добрата си приятелка. Херцогинята на Съсекс категорично отказала да пътува до Индия, особено сега, когато е бременна и състоянието й е доста деликатно. Въпреки че се чувствала добре, последните дни Меган получила нареждания от лекарите да се въздържа от всякакви пътувания, стрес и други прекалено силни емоционални преживявания. Смята се, че една от причините за това е фактът, че съпругата на принц Хари е в напреднала бременност и напрежението не се отразява добре нито на нея, нито на бебето й.

По тази причина тя няма да присъства на сватбата на Приянка Чопра. Хари също отклонил поканата. Предполага се, че двете двойки все пак ще се видят. Когато мис Свят и съпругът й пристигнат в Лондон около коледните празненства.

„Нейно кралско височество няма да присъства заради напредналата си бременност. Тя и принц Хари изпращат „всичките си благопожелания на младоженците и съжаляват, че няма да са с тях в този щастлив ден“, казват от прес службата на принца. Иначе Меган и Приянка Чопра са най-добри приятелки вече повече от пет години. Двете се запознават в Лос Анджелис на благотворителна вечеря и от тогава са неразделни. „Срещате някой и изведнъж осъзнавате, че това е човекът, който винаги сте чакали. Сближавате се за миг. Просто е невероятно как приятелството ни оцеля през годините. Винаги се виждахме, независимо къде се намираме, стига да сме в един и същи град по едно и също време“, споделя Приянка с възторг.

Мис Свят Приянка Чопра се омъжи без Меган Маркъл сн. Инстаграм

Мис Свят Приянка Чопра се омъжи без Меган Маркъл сн. Инстаграм

Тя не крие, че съжалява за отсъствието на Меган и Хари от сватбата си, но от друга страна разбира бъдещата майка. Самата Приянка е затънала до уши в подготовката на собствената си церемония. Не е случаен фактът, че с Ник Джонас не са особено разстроени, че кралското семейство не ги уважи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар