Мария се глези в мегалукс в Дубай след ВИП Брадър (Вижте къде избяга след шоуто)

Гласувайте за статията

Мария се глези в мегалукс в Дубай след ВИП Брадър

Фолк певицата Мария се глези с царска ваканция в Дубай. Изпълнителката едва изчака да излезе от ВИП Брадър и замина на поредната починка. Този път чак в далечното емирство.

Буквално часове след като приключи участието си в столичен клуб, певицата хвана самолета. Според слуховете, пътуването е подарък от новият й възлюбен, след успеха й във ВИП Брадър.

Други пък са на мнение, че певицата се е покрила заради критиките, които търпи след участието си в шоуто. Мнозина буквално я разкъсаха на парчета заради поведението й в предаването. И макар изпълнителката да си тръгна като победител и силен играч, според мнозина, излизането й от „ВИП Брадър“ е било по нареждане на продуцентите й, които се притеснили, че имиджа й може да рухне.

След като приключи с предаването, Мария обаче се върна към бляскавото си лустро. И докато обясняваше на Цуни колко по-удобно е за нея да ходи на пазар, докато мъжът до нея е зает със свои бизнес дела, след излизането фолк звездата твърдеше, че парите нямат никакво значение за нея.

„Мойта схема е Рим, Париж, Милано. Даваш ми кредитна карта без лимит или кеш, и ти си гледаш твоите задачи, аз си тръгвам по магазините. Втория ми съпруг много обичаше да пазарува с мен. Дойде в магазина, поръча си шампанско и пура, пийва си, почива си, а през това време аз оглеждам какво току-що е излязло на модния подиум“, сподели тогава изпълнителката.

Мария се глези с лукс ваканция в Дубай

Мария се глези с лукс ваканция в Дубай

Фолк звездата направи още някои откровения в шоуто, като не пропусна да сподели подробности и около развода си. Изпълнителката обрисува Гущеров в доста неприятна светлина. Според някои, именно заради това Мария е влязла във ВИП Брадър. А след това замина за Дубай, за да не й се налага да го среща отново.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар