Мария разплака Енджи Касабие като за последно (Вижте как се изгаври с нея преди напускане)

Гласувайте за статията

Мария се изгаври с Енджи Касабие във ВИП Брадър

„Не ми се извинявай. Това поведение не е дамско. Но ако искаш, може да си поплачеш“. Това заяви фолк певицата Мария на Енджи Касабие часове преди да напусне ВИП Брадър. Изпълнителката не можа да се сдържи и като за последно вдигна един от прочутите си скандали. След него диетоложката буквално остана да си говори сама, втрещена какво се е случило между двете.

Доскорошните съквартирантки се скараха и то не за друго, а защото Енджи предложи на Мария да си изнесе плодовете от спалнята, тъй като миришат. Изпълнителката пък й се сопна, че съквартирантката й е окупирала цялата стая и дори вече я е завзела, тъй като певицата щяла да си отиде.

„Ти си убедена, че завземайки това помещение, ще получиш и властта на другия, който е бил тук. Е, няма как да стане мойто момиче“, заяде се още Мария. Тя се сопна на диетоложката, че вече третира общата им стая като собствена и се отнася с певицата, все едно не е част от Къщата вече.

Драмата, която възникна от една обикновена ябълка, не остана подмината от Мария и след като излезе от „ВИП Брадър“. „Не очаквах такова предателство от Енджи. Държеше се ужасно“, заяви тя пред Миглена Ангелова.

Мнозина обаче смятат, че певицата наистина е прекалила и не е имала никакви основания да се заяжда. „Какви са тези пози чупки и това постоянно натякване, че нещо не е дамско. Енджи е мъжко момиче и не претендира с претенции, за разлика от други“, възмущават се зрители в мрежата.

Мария разплака Енджи Касабие във ВИП Брадър

Мария разплака Енджи Касабие във ВИП Брадър

Според много от тях, певицата изкуствено е предизвиквала скандали и напрежение, за да се наложи. „Уж малка, дребна, ама като отвори уста, може да свие човек в миша дупка“, „Нищо чудно, че Гущеров се е развел с нея. Ако му е вдигала всеки ден такива скандали, едва ли е издържал“, коментират пък други.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария разплака Енджи Касабие като за последно (Вижте как се изгаври с нея преди напускане)”

  1. Киро

    окт. 05. 2017

    абе тази Енджи от всеки реве бе , ква е тая лигла не мога да разбера

    Reply to this comment

Добавете коментар