Мария и Мегз игнорирани от останалите звезди във ВИП Брадър (Вижте как ги отсвириха)

Гласувайте за статията

Мария и Мегз се оказаха абсолютни аутсайдерки в Къщата на ВИП Брадър

Мария и Мегз бяха отсвирени от останалите ВИП съквартиранти

Мария и Мегз се оказаха игнорирани от останалите съквартиранти в Къщата на ВИП Брадър. Певицата и дизайнерката за нула време се превърнаха в аутсайдерите в шоуто, макар да влязоха със заявката, че са най-големите звезди в новия сезон.

Изглежда обаче останалите съквартиранти не са на това мнение. Тъй като не изглеждаха грам впечатлени от двете миньончета.

Които още с влизането си се отделиха самички на едно диванче. И дори не си правеха труда да стават при появата на съквартирантите, влезли след тях.

Поведението им не се хареса особено на зрителите, които веднага ги обвиниха в надменност. „Явно се имат за голяма работа“, коментират онлайн потребителите.

Държанието им очевидно не остана незабелязано от другите, които също в един момент спряха да им обръщат внимание.

Мария и МегзНай-груб обаче беше финалът на живото предаване, когато звездите трябваше да се групират по двойки – мъж и жена.

Като нито един от мъжете не се насочи към Мегз или Мария. Дизайнерката се опита да се измъкне от конфузната ситуация като на висок глас обяви, че е срамота дама като Мария да е сама.

Опитът й обаче беше подминат от всички. И в крайна сметка пайнерката сама се насочи към бившия на Преслава – Цуни. Мегз пък трябваше да се задоволи с Лудия репортер Даниел Петканов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар