Мария иззлобя срещу Енджи Касабие заради тоалетите (Вижте какви погледи й хвърля)

Мария иззлобя срещу Енджи Касабие заради тоалетите (Вижте какви погледи й хвърля)
5 (100%) 1 vote

Мария не успя да скрие завистта си към Енджи Касабие заради луксозните й дрехи

Мария не обича да бъде засенчвана по звезден блясък

Мария сериозно завидя на Енджи Касабие. Певицата не успя да прикрие злобните погледи към диетоложката, която влезе малко след нея в Къщата на ВИП Брадър. Ливанката открай време е известна с факта, че разполага с доста средства и е действителна част не само от родния, но и от светския хайлайф. Към който Мария така отчаяно се стреми.

Неслучайно бившата съпруга на Християн Гущеров се появи на старта с тоалет, който според запознати струва не по-малко от 7-8 бона. И който, според феновете, прилича повече на пижама.

Влизането на Енджи обаче направи опитите й да покаже стил и класа, неуспешни. Диетоложката се появи в разкошна дизайнерска рокля с камъни по нея. И определено приличаше на истинска принцеса.

МарияСъквартирантите, или поне мъжката част от тях, не успяха да скрият възторга си. А погледите на Мария бяха повече от красноречиви. Още повече, че след раздялата си с Християн Гущеров тя не се радва на парите, с които беше свикнала. За капак на всичко, ВИП Брадър я остави без част от багажа й.

Мария веднага намери трите си куфара, но остана неприятно изненадана, че дрехите на закачалка липсват. Явно остава дума за официални рокли и костюми, които не биват да бъдат мачкани в пътни чанти. Миньончето настоятелно помоли Биг Брадър на няколко пъти да получи и тях, но така и не ги видя.

В същото време Енджи получи всичките си десет куфара. Което със сигурност допълнително е ядосало миньончето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар