Мариела Нордел разбива по бански (Вижте какво парче е била готвачката – Уау снимки)

Мариела Нордел разбива по бански (Вижте какво парче е била готвачката – Уау снимки)
5 (100%) 1 vote

Мариела Нордел е била доста горещо парче на млади години

Мариела Нордел е тежала не повече от 40 килограма като млада

Мариела Нордел разбива по бански. Както вече писахме ТУК, готвачката е била доста горещо парче на млади години. Една от най-колоритните участнички в „Биг Брадър Most Wanted“ е изглеждала коренно различно преди.

Фотосът, на който попаднахме, е правен преди повече от 20 години, но истината е, че съвсем доскоро готвачката е изглеждала по подобен начин.

Мариела НорделМариела напълнява рязко едва преди година, покрай развода си с холандеца Симон. Двамата вдигнаха пищна сватба през 2015-а, но бракът им продължи твърде кратко. Говореше се, че хитрата готвачка е инициатор на развода, след като стратегически преценила, че връзката им е изчерпана.

Близки до Нордел обаче твърдят друго. Според тях Симон е този, който поискал да разтрогнат брака, след като се влюбил в млада холандка. Мариела тежко приела раздялата и това се отразило най-вече на фигурата й. Готвачката качила ударно 20 кг от стрес.

В Къщата на „Биг Брадър“ Нордел бе смятана за най-големия стратег и подмолен интригант. Къдрокосата кулинарка успя да изпили нервите на всички съквартиранти, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар