Мариела Нордел като млада – стройна, отракана блондинка (Вижте я преди години – Снимки)

Мариела Нордел като млада – стройна, отракана блондинка (Вижте я преди години – Снимки)
5 (100%) 2 votes

Мариела Нордел се е изживявала като страстна блондинка като млада

Мариела Нордел винаги е предизвиквала скандали край себе си

Мариела Нордел като млада буквално е неразпознаваема. Скандалната готвачка, която се бие в гърдите, че е и пи ар, се е променила доста с възрастта, поне визуално. На младини Нордел се подвизавала с доста руси къдрици и стройна фигура.

Видимо, тя е тежала не повече от 40 килограма.

Мариела НорделЗаради сексапилния си вид, темпераментната дама била обект на ухажване от приближени хора на Васил Илиев. Един от тях бил златният медалист по класическа борба от Олимпийските игри в Сеул през 1988 г. Атанас Комшев, който бе разстрелян на 2 ноември 1994 г., докато пътува с автомобила си от София за Варна. В онези години Мариела била актуалната му любовница. По време на разстрела на Комшев днешната брадърка не е била с него, но според запознати новината я потопила в скръб за дълго време.

„Двамата често се усамотяваха заедно из столичните заведения. Мариела беше вечно усмихната, разказваше разни истории, на които всички се смееха. Вървеше слух, че с Атанас планират и да узаконя връзката си. Пък и той беше голям кавалер, да направи подарък на жена беше повече от нормално за бореца. Кавалерстваше също, отваряше й вратите, държеше да й премести стола, преди тя да седне на масата. Правеха впечатление и бяха интересни за наблюдение.“, разказват очевидци на връзката им.

Наско бил сред любимците на Васил Илиев. Тогава Георги Илиев още не бил излязъл на сцената. Нордел била близка приятелка и със самия Васил, но никога не е имала интимни отношения с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар