Майка за пример ли? Анджелина Джоли пусна Вивиан с тениска посред зима (Потрес фото)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли се опакова с палто и ботуши, дъщеря й по тениска през зимата

Анджелина Джоли се провали в опита си да бъде майка за пример. Вчера в Ню Йорк актрисата бе забелязана да прибира дъщеря си Вивиан от тренировка по карате. Майка и дъщеря възмутиха случайните минувачи.

Актрисата бе топло облечена с меко вълнено палто, а дъщеря й бе само по една тениска и то с къси ръкави. Имайки предвид какви са температурите по това време в американския мегаполис двете бяха доста странна гледка.

Според запознати Джоли не може да се справя с възпитанието на децата си. Както преди време беше казал Брад Пит тя не умее да им забранява нищо и угажда на всичките им капризи. И те й се качват на главата.

Явно така се е случило и този път и феновете на холивудската актриса бяха втрещени от решението на Анджи да угоди на дъщеря си. Изглежда на излизане от тренировката тя не е успяла да убеди Вивиан да се облече с топли дрехи. Тя е надделяла с капризите си и 9 годишното момиченце се разхожда по спортни панталонки и тениска, предават от електронното издание elle.ru.

Близките на Брад Пит са притеснени от поведението Анджи като майка. Вижда се, че в семейството липсва силна мъжка ръка и мъжко присъствие. Сама с шестте си деца актрисата не може да се справи с тяхното възпитание и се съобразява единствено с прищевките им.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар