Маги Желязкова пръсна 100 бона за тузарската си сватба (Вижте за какво ги похарчи)

Гласувайте за статията

Маги Желязкова вдигна сватбата на мечтите си, на Георги Сидеров му излезе 100 бона сватбеното тържество

Маги Желязкова, която от няколко дена вече е госпожа Сидерова е похарчила около 100 бона за лъскавото си сватбено тържество. Мисис България мина втори път под венчило, но втората й сватба бе точно както тя си я представяше.

Миската сама се заела с организацията на лъскавото тържество. Всичко било изпипано до най-дребния детайл. Влюбените не спестили и стотинка за най-важния ден в живота си.

Само за роклята на Маги били похарчени 15 хилядарки. Цялата в бяло новата госпожа Сидерова се чувствала като принцеса. А на първото си бракосъчетание била все едно е гост на собствената си венчавка.

Повече от шест месеца моделката се подготвяла за събитието. Тя избрала Руската църква да се венчае защото много я харесвала. А пък и била много близко до Гранд хотел София. В който протече веселбата.

Залата бе украсена както е модерно напоследък с кристали Сваровски. Пълно догоре с бели рози и други живи цветя. А арката под, която минаха младоженците обра аплодисментите на гостите. Цялата бе от цветя и бели балдахини.

Естествено и почерпката за гостите бе на световно ниво. Изискано меню и маркови питиета бе предвидено за всички. Само шампанското, което бе от най-луксозните е стъпило на младоженсите 10 бона, предават от hotarena.net.

На сватбата бяха поканени и много гости от Англия. За тези, които не са софиянци им бе осигурено преспиване в хотела. Където цените на стаите никак не са от евтините.

Най-затрогващия момент от цялата сватба бе когато синът на Маги Желязкова я заведе пред олтара. 16 годишният Боби стъкнат с елегантен син костюм предаде майка си на новия й съпруг.

Вижте още снимки от сватбата в нашата галерия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар