Маги Вълчанова потвърди: Да, разведох се! (Вижте какво разкри за краха на брака си)

Маги Вълчанова потвърди: Да, разведох се! (Вижте какво разкри за краха на брака си)
5 (100%) 1 vote

Маги Вълчанова потвърди, че действително се е развела със съпруга си

Маги Вълчанова е категорична, че ням мъж в живота си и се е отдала на децата си

Маги Вълчанова потвърди, че действително се е развела със съпруга си. Преди дни излезе информация, че Мис България 2000 се е разделила с мъжа си, но се е постарала да запази случилото се в тайна. След участието й в „Черешката на тортата“ това обаче се оказа невъзможно, тъй като зрителите останаха изненадани от твърде скромния дом, който показа миската. А причината за това се оказа именно развода.

Маги ВълчановаПред камерите на Папараци Вълчанова разкри, че дори е махнала фамилията на мъжа си и отново е с тази на баща си. Тя обаче не пожела да разкрие конкретната причина за краха на брака си. „Причини много“, лаконична беше тя. С което отново подхрани слуховете, че вече бившият й мъж е започнал да изпитва финансови затруднения и не е бил в състояние да й осигурява охолния живот, с който е свикнала.

На въпроса на Елизабет Методиева в какви отношения е с бившия си, Маги с половин уста отговори „В нормални“. При това след известно замисляне.

„Имало е някаква драма, я пари, я изневяра. Но не иска да каже“, убедени са зрителите. Миската е категорична, че в живота й няма нов мъж и тя се е концентрирала единствено върху грижите за двете си деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Маги Вълчанова потвърди: Да, разведох се! (Вижте какво разкри за краха на брака си)”

  1. коко

    февр. 13. 2018

    Как да каже жената? Нали ще и секне издръжката, а може и бой да яде.

    Reply to this comment

Добавете коментар