Любовницата на Веселин Маринов става народна певица, играе хоро със скандалната шефка Магдалена Миткова (ФОТО)

Гласувайте за статията

Веселин Маринов лъска имиджа на любовницата си, пробутва я на музикалната сцена.

Интригата около Веселин Маринов и неговата любовница Веселина все повече се заплита! След като стана публична връзката на двамата, естрадният трубадур представи Пеева като своя „колежка музикантка“. Набързо стана ясно, че блондинката е просто една сервитьорка, която се е намърдала в леглото на певеца, загърбвайки мъжа и децата си.

След всички разкрития за палавата Веска, Веселин Маринов се е захванал да лъска имиджа й. Както стана ясно наскоро, Пеева е решила да се представя като майка за пример, въпреки че има куп доказателства за противното. Освен това, певецът е решил наистина да направи Веска своя колежка. Но не иска да я намърда в Пайнер, а я е насочил тенденциозно към народните песни.

Не е ясно дали Веселина има конкретен талант в пеенето. Засега, обаче, тя се задоволява с уроци по народни танци. Самият Веселин Маринов я е записал на уроци в родния Добрич. Пеева изглежда видимо доволна, накичена с носия от Северозапада. Оказва се, че именно в ансамбъла блондинката е станала доста близка с шефката на Агенцията за закрила на детето в родния им град Магдалена Миткова, пише hotarena.net.

Именно тя е дясната ръка на Миткова по пътя към съдебното дело, в което Веселина да се покаже годна да се грижи за децата си, целейки висока издръжка от баща им. Това възбуди проверка срещу Миткова. А, междувременно, любовницата на Веселин Маринов е разследвана от Агенцията по труда, защото не се явява на работното си място.

Вместо да извършва ангажиментите си по договор, тя друса хорца по цял ден. Както стана ясно, Веселина е назначена фиктивно от приятел на певеца, за да се води, че има постоянен доход. А докато естрадният трубадур й прави тези услуги, Пеева му слага рога!

Веселин Маринов ще се окаже излъган

Веселин Маринов ще се окаже излъган

Това гласи най-сочната клюка в светските среди. Палавата блондинка е завъртяла главата и на млад банкер от родния си град. Той е познат с името Живко Ризката. Тази афера със сигурност ще стигне до ушите на Веселин Маринов и това няма да е никак добре нито за Ризката, нито за Пеева. Очакваме развръзката!

Веска и Магдалена са първи дружки

Веска и Магдалена са първи дружки

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Любовницата на Веселин Маринов става народна певица, играе хоро със скандалната шефка Магдалена Миткова (ФОТО)”

 1. от Дочбрич

  апр. 19. 2017

  СмЕх , смЕх ви казвам ! Най големият боклук ,станал принципен ?! Като си толкова принципен ,бе Иван Гочев що се занимаваш само с курваляци, що пиеш толкова много, що не излезе някъде веднъж в Добрич с тази жена и деца ,а сега през ден ни ни облъчваш с простотиите и лъжите си по сайтове и вестници. Как стана толкова „грижовен“ баща ? И защо намисаш в твоите драми трети лица ?
  Милионер !!! Наври си парите в г _ _ а.
  Коя пчела бяга от мед?!?!
  Изрод !!!

  Reply to this comment

Добавете коментар