Любовницата на Веселин Маринов се теши на село след раздялата им (Вижте Веска на селската софра)

Гласувайте за статията

Любовницата на Веселин Маринов се покри в село Златия след като той я изрита

Любовницата на Веселин Маринов се покри на село след раздялата им. Сервитьорката Веса Пеева вече е част от миналото на певеца, който без да се церемони особено, я изрита от живота си.

Любовната им история е завършила по изключително безславен за блондинката начин. Трубадурът на родната естрада я изхвърлил и от дома, и от живота си и Веселина е била принудена да се завърне с подвита опашка в родния Добрич.

След като всички разбраха как тя още в края на 2016 г заряза двете си деца, за да се предложи унизително в обятията на Веско Маринов, сервитьорката е силно недолюбвана в Добрич и околните села. Бившите й приятели я отбягват. Никой не искал да я вземе на работа.

Пеева намирала подкрепа единствено от родителите и роднини си. Попаднахме на актуална снимка която доказва това. На фотото, правено в село Златия, блондинката е в компанията на нейна роднина съименничка и чичо и Пейо, както го наричали всички негови съселяни. Обстановката е повече от вехта. Масата до тях е тъжно празна. Няма маркови напитки, няма тежки мезета. Единствено бутилка вода.

И докато Веселина Пеева тъжна, изритана и унижена позира за селфита в село Златия, Веско Маринов за два часа лапва 10 бона, пише България днес.

Веско ще направи грандиозен концерт в заведение в центъра на София навръх празника на жените – 8 март. Маринов се е пазарил да получи точно 10 000 лева и нито стотинка по-малко. Веско изтъкнал пред собствениците на заведението, че ще го напълни от раз и то ще се пука по шевовете.

Певецът си има твърд хонорар и не желание да се изявява на сцената за по-малко пари. Любимецът на куп жени смята, че сумата от 10 бона е напълно приемлива и всяко елитно заведение може да я издаде и да му я даде.

Веско в последно време вдигна мизата, тъй като и неговите колеги надуха своите хонорари. Допреди няколко месеца Маринов се навиваше да пее срещу малко по-скромна сума, като той прави спектакли и за под 8000 лева.

Почти всяка година Маринов има концерти на празника на жената, защото знае, че може да изкара добри пари и да порадва почитателките си. Фенките на Веско са хиляди и щом научат, че има изява, веднага хукват и изкупуват билетите.

Веско е изключително съсредоточен върху подготовката за тях, още повече че отскоро той отново е ерген, след като се раздели с Веселина Пеева, с която имаше любовен романс почти година.

„Не прие тежко раздялата. Знае, че в живота се случват такива неща. Сега мисли изцяло за изявите си на сцената“, признават близки до изпълнителя, предават от hotarena.net. 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Любовницата на Веселин Маринов се теши на село след раздялата им (Вижте Веска на селската софра)”

 1. Психолог

  мар. 03. 2018

  Безплатна психологична помощ бих дал на екссъпруга на Веселина,който има проблеми с алкохола и поръчва статии за Веселин Маринов.
  Обръщам се към Иван Гочев Иванов от гр.Добрич-поръчителят на статиите, да потрси незабавно психологична помощ за да не се влоши алкохолният му проблем

  Reply to this comment
 2. Питанка

  мар. 04. 2018

  Клюки,колко ви плаща Иван Гочев да му публикувате елементарните съчинения?Кой би изтърпял този шизофреник и алкохолик в живота си? И защо трябва през ден да четем пасквилите му? Това е най-елементарно написаната му статия,но познавайки добре драскача,това му е в стила. Има се за голяма работа, но като чувам май само носа му е по-голям

  Reply to this comment

Добавете коментар