Луна яко се изгаври с гостите си в „Черешката на тортата“ (Вижте как ги заряза на студа)

Гласувайте за статията

Гостите на Луна пристигнаха с линейка, тя пък отвърна на удара като ги заряза на минус 4 градуса

Луна се оказа хитра лисица. Въпреки, че гостите й пристигнаха с линейка на психиатрията, а не с лимузината тя бе подготвена и им изигра гаден номер.

Снимки: Нова тв

Госпожа президент макар и видимо учудена, че психиатричния квартет пристигна с кола на спешна помощ запази самообладание и ги обвини, че пак са прекалили с алкохола. Посрещайки ги с усмивка Луна бе подготвена и очакваше да й скроят номер.

Певицата показа, че никак не е вчерашна и се бе приготвила да отвърне на удара. Тя ги заведе във външна градина. Където измерената температура бе минус четири градуса. Фолкаджийката  им заяви, че няма да вечеря с тях и ги заряза с цялото ви величие.

Снимки: Нова тв

Участниците определено бяха сащисани от студеното посрещане. Което бе наистина такова заради кучешкия студ навън. Макар, че взеха всичко на майтап наистина трепереха. Предварително си бяха приготвили по една вафла. Смятайки, че певицата няма да им поднесе храна.

Снимки: Нова тв

Най-изненадващо се появи сервитьор, който покани участниците в кулинарния формат в друга зала. Където ги очакваше самата госпожа президент. Самите те бяха изненадани от гаврата на Луна.

Ветеранката посрещна Дани, Мариела, Деси и Ивайло на президентска вечеря.  Като им предложи деветнадесет степенно меню. Приготвено в ресторанта на Шеф Петров. Но без капка алкохол. Като любители на напитките гостите трябваше да се задоволят единствено с минерална вода. Това бе отмъщението на певицата.

Снимки: Нова тв

Социалната мрежа избухна в коментари. Всеобщото мнение беше, че не само Луна е луда. Те смятат, че дамите се изложиха в предаването. Луна с лудостта си, Мариела Нордел със злобата си, а Деси с манията си да прилича на Ким Кардашиян.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Луна яко се изгаври с гостите си в „Черешката на тортата“ (Вижте как ги заряза на студа)”

 1. Пепа Илиева

  юни 09. 2018

  Хубаво нещо е образованието!

  Reply to this comment
 2. Xristina Ilieva

  юни 10. 2018

  Po-izperkalo sushtestvo ot Luna niama!

  Reply to this comment

Добавете коментар