Луна задмина и Нора Недкова с простотия в Черешката! (Вижте как се излага на вечерята при Дани Петканов)

Луна задмина и Нора Недкова с простотия в Черешката! (Вижте как се излага на вечерята при Дани Петканов)
5 (100%) 1 vote

Луна продължава да изумява с просташко, надуто поведение в Черешката на тортата

Луна задмина и Нора Недкова с простотия в Черешката на тортата. Певицата се изживява като много хайлайф дама, но истината е, че е такава само в собствените си претенции. С всеки изминал епизод на кулинарното риалити се вижда, че чалгаджийката е ударила дъното и дори е надминала по простотия и невъзпитаност плеймейтката Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин.

В миналия сезон те счупиха рейтинга на продукцията с непристойно поведение. „Луно, дърта жена си, а се държиш като нацупена кифла! С тези маниери няма как да си класна, а още повече звезда“, подиграват изпълнителката на „Тук-там“ в социалните мрежи.
Луна втрещи с поведението си още в началото на предаването. Когато лимузината дойде за участниците, фурията се настани сама на едната седалка, принуждавайки всички останали – Дани Пеканов, Ивайло Колев и репортерката от „На кафе“ Деси Павлова, да се нагъчкат един до друг.

„Звездата е изморена от участия и смята да почете малко книжка”, врътна се певицата и уж почна да чете тънко книжле. В същото време се опита да засегне компанията си, намеквайки им за дрога. „Наркотиците са ти промили мозъка, имаш бели петна”, заядливо подхвърли тя към фризьра Ивайло и продължи в същия дух: „Хора, които пият алкохол, ме отвращават. Не искам да съм част от вашето падение”.

Луна Черешката на тортата

Снимка: Hotnews

Миналата вечер вечерята беше у готвачката Мариела Нордел. Направи впечатление обаче, че Луна не цъфна на вратата заедно със съучастниците си. След известно време тя се появи като призрак в дома на домакинята, която започна гостите си с латино ритми, но това не успя да впечатли изпълнителката, която стоеше отстрани и гледаше отегчено изпод тъмните си очила. Луна отказа да се задържи и на масата. Първоначално отказа да си каже и „наздраве” с компанията, защото пиела само вода от пластмасова бутилка! След това категорично отказа да опита храната на Мариела и докато всички похапваха от гозбите на готвачката, тя захрупа солети и банан, които беше донесла със себе си. След това пък се оттегли и почна да кражи из дома на Нордел като призрак.

Единствено десерта изкуши Луна и я накара да спре с „гладната стачка“. Това обаче не попречи на изпълнителката да разкритикува домакинята: „Опитах готови ягоди, които всеки може да купи от пазара, с течен шоколад. От вчера съм на сладко”, отсече тя. За финал остави оценка на Нордел – Слаб 2.

По време на вечерята у Дани Петканов пък Луна не спря да пуска безумната си песен „Луна президент“. И най-демонстративно чете книжка на масата по време на вечерята, тъй като се била отегчила, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Луна задмина и Нора Недкова с простотия в Черешката! (Вижте как се излага на вечерята при Дани Петканов)”

 1. Xristina Ilieva

  юни 07. 2018

  Tazi Luna e palna otkashalka!

  Reply to this comment
 2. Пепа Илиева

  юни 07. 2018

  За мен въпросът е: Има ли опасност, поради което трябва да има граници?!

  Reply to this comment
 3. Пепа Илиева

  юни 15. 2018

  И отговорът е: да , има опасност и трябва да се сложат граници, тъй като, ако има следващ път, човек може да бъде нападнат не само вербално, но и физически от необразования и от невъзпитания, тъй като той не познава граници.

  Reply to this comment

Добавете коментар