Лара Банева в тайна афера с милионер в Лондон (Първи снимки на влюбената двойка)

Гласувайте за статията

Лара Банева е лудо влюбена, дъщерята на Брендо върти любов с богаташки наследник в Лондон

Лара Банева порасна истинска топ красавица. Брендо я заточи в Лондон след отвличането й. Но тийнеджърката вече е забравила какво й се случи в родината и е срещнала първата си любов.

Лара била влюбена от няколко месеца в милионерски наследник. Момчето като нея било изпратено от богатите си родители да се изучава в британската столица, предават от електронното издание retro.bg.  Щом срещнал хубавата дъщеря на Евелин Банев милионерчето веднага си паднало по нея. А и тя си загубила ума по него.

Тийнейджърската любов обаче се оказала пагубна за Лара. Тя рязко си понижила оценките в училище. Уроците изобщо не я вълнували била единствено на вълната на любовните преживявания.

Според слуховете Брендо щом научил, че дъщеря му е закъсала в училище веднага цъфнал в Лондон.  Въпреки, че за сигурността Лара се грижат верните копои на известния й татко Банев решил сам да се сложи ред в любовните преживявания и най-вече в образованието на щерка си.

Въпреки, че мафиотът е под особено наблюдение от специалните служби той мистериозно се измъкнал под носа им. Говори се, че гангстерът се крие в града край Темза. И там решава семейните си проблеми с наследничката си. Докато властите се чудят къде е защото му предстои влизане в затвора като един от най-знаковите личности на бг ъндърграунда. Осъден на 6 години затвор заради пране на пари от наркотици и участие в престъпна група.

Вижте още снимки на влюбената Лара Банева в нашата галерия!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар