Куриоз! Гала ошамари Стефан в ефир (Всичко за комичната случка)

Куриоз! Гала ошамари Стефан в ефир (Всичко за комичната случка)
5 (100%) 1 vote

Куриоз! Гала ошамари Стефан в ефир

Само час след като от екипа на „На кафе“ нападнаха Гала, че е деспот, водещата зашлеви плесница на мъжа си. Причината обаче не бе скандал, а неволен гаф от страна на водещата.

Гала и Стефан излъчваха репортаж за азиатски бойни изкуства и дори не подозираха, че са включени в ефир. Двойката изпробва някои от хватките, като в един момент Гала се увлече и зашлеви половинката си. Тя веднага се извини и се постара да замаже гафа, без да подозира, че двамата са били снимани в комичния момент. И докато част от зрителите се майтапеха с водещата, че е много бойка, Стефан призна, че от шамара ще му пищят ушите доста дълго време.

„Такъв плесник ми удари, че имам нужда да полегна. Махам се, преди да е взела точилката“, пошегува се той, преди да напусне студиото. Гала пък прие със смях случката и допълни, че така поне има доказателства, че наистина е деспот и налага всички поред.

Двамата водят заедно предаването от доста време, но както се говори, няма да продължат още дълго. Според слуховете, новия програмен директор на Нова Вяра Анкова е отчела рекордно ниски рейтинги за предаването. И смята от есента да ги замени с други водещи.

Гала е една от най-дълго водилите в тв ефира. Блондинката започна като момиче от супершоу „Невада“, после продължи като момиче на късмета, а след това стана лице на „На кафе“. Повече от 20 години Гала не е слизала от ефир, като над 15 от тях е водеща именно на сутрешния блок на „Нова телевизия“ .

Гала ошамари Стефан в ефир сн. Нова телевизия

Гала ошамари Стефан в ефир сн. Нова телевизия

Водещата преди няколко години получи предложение да води сутрешен блок в ефира на бившата ТВ7, но не се поддаде. Както изглежда обаче, от есента ще й се наложи да си търси ново поле за изява, ако слуховете се окажат верни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар