Кралица Елизабет защити публично Меган и Хари след скандала със Саманта Маркъл (Вижте как)

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет за пореден път защити Меган и Хари, но докога ще мълчи?

Кралица Елизабет за пореден път защити Меган и Хари след гаврата на Саманта Маркъл, но приближените й разкриват, че няма още дълго да си мълчи. До момента тя си траеше по повод на всички скандали, около новата й снаха, но явно търпението й се изчерпва.

Преди няколко дни Саманта Маркъл се изгаври с Хари, в отговор, на което цялата фамилия се обедини около Меган. Тя бе поканена на кръщенето на малкия принц Луи, макар Хари до момента да не е присъствал на кръщенките на племенниците си. Този път присъства.

Ден по-късно кралицата настоя Меган да бъде до нея на балкона на Бъкингам, за да приветстват авиошоуто. Подобна публична заявка за подкрепа не е оказвана дори и на Кейт и Уилям.

Не остана скрит фактът, че Чарлз и Камила се постараха също да демонстрират подкрепа за новата си снаха. Камила буквално я е взела под крилото си, а Чарлз прави всичко, за да покаже колко я харесва, въпреки коментарите, че Меган е използвачка. Семейството на Кейт и Уилям също изрази публичната си подкрепа. Дори останалите членове на фамилията се появиха, за да застанат до Меган на кралския балкон, като единен фронт.

Според запознати обаче, кралица Елизабет никак не е очарована от поведението на семейство Маркъл. И е въпрос на време да реагира. Тя вече уволни двама от шефовете на пиар екипа си, задето не са се справили с неудобната ситуация за снаха й. Предстои да предприеме и по-сериозни действия, включително и съдебна забрана срещу Томас Маркъл и семейството му да говорят за Меган. А срещата с президента на САЩ Доналд Тръмп вероятно ще бъде подходящ момент за изчистване на проблема.

Кралица Елизабет защити публично Меган и Хари след скандала със Саманта Маркъл

Кралица Елизабет защити публично Меган и Хари след скандала със Саманта Маркъл сн. Instagram

За първи път британския монарх толкова публично оказва подкрепа на член от семейството си. И показа, че наистина държи на снаха си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар