Кейт Мидълтън разкри най-голямата си тайна (С какво никога не се разделя?)

Гласувайте за статията

Кейт Мидътън има мистериозен талисман, с който никога не се разделя, херцогинята крие колие символизиращо семейството

Кейт Мидълтън винаги е предпочитала да носи фини бижута. Затова никога няма да я видим с прекалено натрапчиви обеци или колие. Скоро стана ясно, че в колекцията си от кралски бижута херцогинята притежава огърлица, която никой не е виждал.

Когато се ражда първото й дете принц Джордж Пипа, сестрата на Катрин й подарява златна верижка с медальон, на който е гравирана първата буква от името на принц Уилям и златна фигурка на момченце, което е символ на новородения й син, предават от електронното издание elle.ru.

Пипа се снабдила с огърлицата от една от най-известните британски ювелирни фирми, които изработват трогателни скъпоценни бижута – Merci Maman. По този начин по-малката сестра на Кейт продължила кралската традиция от времето когато се е родил Уилям. Тогава баща му Чарлз подарява на Даяна подобен подарък. Който принцесата винаги носела до сърцето си и никога не се разделяла с него, пазейки го от любопитни погледи.

С раждането на принцеса Шарлота Катрин решила да обнови семейната ценност. Като поръчала да изработят плочка с гравирани имената на двете й деца. Както и фигурка с момиченце символизиращо раждането на дъщеричката й.

Херцогинята на Кеймбридж пази като очите си своя талисман. Никога не го маха и го носи скрит от очите на хората. Тя смята, че й носи късмет и закриля нейното семейство. Поти е сигурно, че Кейт и Уилям ще са престолонаследниците, на които кралицата ще повери короната и трона. Според слуховете Елизабет II смята да се оттегли е пенсия много скоро и да посочи по-големия си внук за неин наследник.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар