март 28, 2024

Кейт и Уилям спечелиха войната с Меган и Хари (Дори кралицата ги подкрепи)

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/keyt-i-uilyam-specheliha-voynata-s-megan-i-hari-dori-kralicata-gi-podkrepi/157383 Kliuki.net
Кейт и Уилям спечелиха войната с Меган и Хари (Дори кралицата ги подкрепи)

Кейт и Уилям спечелиха войната с Меган и Хари

PR войната, която си организираха Кейт и Уилям с Меган и Хари, достигна нови измерения. Двете херцогини буквално се бият за популярност в социалните мрежи, а това започва да дразни дори и британците. В ранните часове на 20 май, Меган и Хари споделиха снимки от сватбата си, само и само да благодарят на своите 8,2 милиона последователи, че са направили денят им толкова специален. Двойката обаче имаше и друга цел — да отклони вниманието от поредната публична изява на Кейт и Уилям. В този случай — кралското градинарско изложение в Челси.

Но не успяха.

Семейните снимки на херцозите на Кеймбридж предизвикаха по-голям фурор, а истерията по първата двойка достигна кулминацията си, когато и кралицата дойде, за да види градината на снаха си. Изненадващо Елизабет не беше сама. С нея бяха принц Андрю, принц Едуард, графиня Софи и съответно принцеса Беатрис. И сякаш това не беше достатъчно, но и братовчедката на кралицата, принцеса Александра, както и херцозите на Глостър и Кент, заедно със съпругите си, също уважиха събитието. Присъствието на цялото кралско войнство в Челси, даде ясно да се разбере, кой е истинският победител във войната за влияние в двора. Самите Кейт и Уилям останаха повече от доволни, от широката подкрепа, която получиха. Още повече, че херцогинята бе замесена и в друг скандал, малко преди това. Нейна бивша приятелка, която също планираше да участва на изложението, бе замесена в афера с принц Уилям. Дали това е било истина не е ясно, но е факт, че тя бе изхвърлена от вътрешния кръг на бъдещата кралица. [caption id="attachment_151857" align="aligncenter" width="300"]Кейт и Уилям спечелиха и кралицата в семейните войни с Меган и Хари сн. Инстаграм Кейт и Уилям спечелиха и кралицата в семейните войни с Меган и Хари сн. Инстаграм[/caption] Що се отнася до Меган Маркъл, постоянните й опити да е под прожекторите започнаха да отегчават британците. Дори светския хроникьор Пиърс Морган заяви "По-малкото е повече", намеквайки, че кралските двойки са се впуснали в някакво свое риалити шоу за популярност, което далеч не подхожда на статута им.

 
View this post on Instagram
 

How many marks out of ? for the #RHSChelsea Back to Nature Garden, Prince George?

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on